Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pecsételő vérzés. Nagy a baj?

Holenik Alexandra kérdése:

Pecsételő vérzés. Nagy a baj?

Figyelt kérdés
Két hónapja szültem,a vérzésem el is múlt a 6.héten.Ma egyik percről a másikra elkezdtem vérezni.nem menstruáció,mert csak pecsételő vérzés.Nagy baj lehet?
2012. júl. 16. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia szedsz fogamzásgátlót? Mert attól lehet! Nekem is van, ma kezdődött, holnap lesz 2 hónapja hogy szültem. De nekem valószinü a gyógyszer miatt!
2012. júl. 16. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Miért lenne nagy baj??

Szoptatsz? Én intenzíven szoptatok és szülés után 10. héten volt 2x pecsételő vérzés majd a betöltött 12.hét után megjött a mensim. Kérdeztem a dokimat is, mondta, hogy szoptatás alatt normális a pecsételő vérzés, tehát előfordulhat.

2012. júl. 17. 08:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Még nem szedek gyógyszert,igen szoptatok.Első gyerek,tehát nem vagyok valami tapasztalt ezen e téren.
2012. júl. 17. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!