Nem baj, ha ugyan azt a nevet kapja? (lent bőv. )
Sztem ha ennyire szereted a nevetnyugodtan adhatod neki majd Te is..
Nekem pl 4 első unokatestvéremet hivják Zolinak:)Na meg az apjukat is,van egy csomó "nagy Zoli" meg "kis Zoli".. :)
Nekem normális és nem zavaró..ja és mind a 4 Zoli anyukám testvéreié,tehát nem is csak ugy 2 ágról:)
Köszönöm mindenkinek!
Jó ezt hallani. :) Nálunk szinte egy névből sincs kettő - sőt, nincsen!
az is lehet h 3 fiad lesz,de ha most téged nem bánt hogy ők adják, majd újragondoljátok amikor te leszel várandós kislánnyal. Amúgy ha mindkettőtöknek ez a szíve vágya, adjátok mindketten!
Ha te nem szólsz érte h ők miattad ne adják, nekik sem lesz joguk beleszólni a ti névadásotokba.
Én is így voltam (másik névvel) - és fiam lett :))
Egyébként szerintem nem gáz, majd megszokjátok, hiszen - gondolom - a vezetéknevük nem ugyanaz lesz.
Ha fiad lesz megoldódik minden rögtön:D
Amúgy de, fura picit, de..egyezzetek meg h másképp becézitek, és akkor nem lesz kavarodás. Ahogy te sem, úgy ők sem szólhatnak bele hogy milyen nevet adtok a picinek még ha ugyanaz is. Bár biztos lesz egy egy mókás pillanat ebből adódóan, de legalább nevettek egy jót:)
Igazából náluk még a Lili az, ami felmerült, ezért lehet, hogy aljas dolog lesz, de megpróbálom anyukám segítségével beajánlani nekik inkább azt. :D Hátha. Bár tényleg nem zavarna, biztos nagyon fogom szeretni az unokahúgit. :)
Ha pedig fiam lesz, az külön főnyeremény. :) Abban a tervezett nevek szerencsére nem is egyeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!