Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most olvasom hogy van hipp-es...

Most olvasom hogy van hipp-es csomag. Ezt hogy tudtátok kiváltani? Hol kaptatok hozzá kupont?

Figyelt kérdés

Van 1-es,2-es,3-as.Nekem csak a ketteshez van kuponom,már nem tudom mihez,de kaptam.Az egyes csomaghoz a kupon mihez,miben volt?És a hármashoz?

Köszönöm!

2009. júl. 12. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 1esről én nem tudok,a 2es kupon a korházi csomagban volt,a 3as kupon meg a 2es dobozban. :)
2009. júl. 12. 18:39
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:)!
2009. júl. 12. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
1-es csomagról én sem tudok. A 2-eshez kupon abban a csomagban volt, amit a kórházban kaptam szüléskor.
2009. júl. 12. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Az 1es Hippes csomag az tulajdonképpen a kórházban kapjuk meg, benne van abban a Felicitas csomagban, instant teák, kis előke, 2es kupon meg már nem emlékszem mi volt benne. Ezt mindenki megkapta.
2009. júl. 12. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
én sem tudok 1ről.2es nekem is a kórházi felicitasos csomagban volt,a 3mas meg a 2es dobozában.most váltottam ki a 3ast.és ebben már nincs több kupon.van benne 1ü gyümölcs(12h),egy kecskeméti ital(ananászos),1ü anyatej kiegészítő tápszer,és egy előke.
2009. júl. 12. 20:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk a 2-esben almalé volt meg kapros tökfőzelék.
2009. júl. 12. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!