Hogy tetszik a Kenéz név?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 00:12
21/29 A kérdező kommentje:
A szomszédokról meg nem tudok nyilatkozni, kb. 1 éves lehettem, mikor ment :D
2012. júl. 10. 13:40
22/29 anonim válasza:
nekem a "kenés" és a "méz" szó jut eszembe róla, vagyis beugrik egy jókis mézeskenyér :P :D
24/29 A kérdező kommentje:
Aha. És ezen mi a vicces? :) Ennyi erővel Balázs Fecó, és akkor a Balázs néven is röhöghetnénk.
2012. júl. 14. 22:25
25/29 Pikkelyesmedve válasza:
Engem a Jenőre emlékeztet! :(
27/29 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Kenéz elvtárs ugrik be róla egyből.............
28/29 anaiszanaisz válasza:
Ősi magyar név.
Tök mindegy, hogy kinek tetszik, a lényeg, hogy Neked tetszik-e. Valamint, hogy illesztkedik-e viselőjéhez.
A Paris-os komment pedig ahogy olvastam.. így vicc akar lenni.. mondván, hogy ha magyar, akkor kenéz ( mivel város ) ugyanez franciába Paris ( mert az is város, meg név is )
:)
29/29 kenlord válasza:
Engem Kaposvári Kenéz-nek hívnak. Szeretem. Különleges nem úgy mint pl. az Ádám, vagy a Dominik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!