Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi gyerektartás jár?

»Csakén« kérdése:

Mennyi gyerektartás jár?

Figyelt kérdés
2,5 éves a fiam. Az apja másfél évig nem fizetett mondva,hogy tanul. Mert elment másodszakmára hogy ne kelljen fizetni. Idén márciusba a biroság megállapitott havi 5000 ftot merthogy tanul nincs munkája.Csakhogy májusba befejezte a sulit. Van két szakmája(cnc esztesgelygályos,asztalos) dolgozik,de feketén. Ez az összeg kevés amit fizet. Most is egyedül kellett szemüveget csinältatnom a picinek. Hogy tudom bizonyitani ha feketén dolgozik? Hogy valamennyivel többet kelĺen fizetnie.. Előre kőszönöm.
2012. júl. 7. 23:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen jó kis apuka! Nem gondoskodik a saját gyerekéről! Én a helyedben nem erőltetném a pénzt, de a láthatást sem.
2012. júl. 8. 09:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak hogy a läthatást megkapta. Mivel biro döntött igy nem tilthatom meg, pedíg nem szivesen engedem hogy lássa.
2012. júl. 8. 15:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Valamit rosszul csináltál,de nagyon.

Elsőkörben az 5000 Ft-ot meg kellett volna fellebbezni,de rögtön.Sajnos vannak ilyen barom bírók akik 5000 ezer forintokat állapítanak meg tartásdíjként,tudom.

Mi ugyanígy jártunk.Az exem egy semmirekellő naplopó,nem dolgozik így a bíróság (2 éve)5000 Ft-ot állapított meg,én ezt fellebbeztem,majd lett belőle 10.000 Ft.Ezt sem fizette,mondván,hogy állásnélkül van.Jó.Szépen kértem a végrehajtást ellene,amire három hónap múlva kaptam egy igazolást a végrehajtótól,hogy behajthatatlan.Jó.Irány a gyámhatóság,és kértem a megelőlegezést.Megkaptuk.Esetleg tájékoztasd,hogy az adóhivatalnál befogod jelenteni,hogy feketén dolgozik.A másik.Ha állásnélküli,akkor regisztrált álláskeresőnek kéne,hogy legyen.Az én exem itt bukott meg.Azt meg a bíró sem fogja elhinni,hogy a levegőből él.Üsd a vasat,míg meleg és ne hagyd magad.

2012. júl. 9. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!