Mennyi gyerektartás jár?
Valamit rosszul csináltál,de nagyon.
Elsőkörben az 5000 Ft-ot meg kellett volna fellebbezni,de rögtön.Sajnos vannak ilyen barom bírók akik 5000 ezer forintokat állapítanak meg tartásdíjként,tudom.
Mi ugyanígy jártunk.Az exem egy semmirekellő naplopó,nem dolgozik így a bíróság (2 éve)5000 Ft-ot állapított meg,én ezt fellebbeztem,majd lett belőle 10.000 Ft.Ezt sem fizette,mondván,hogy állásnélkül van.Jó.Szépen kértem a végrehajtást ellene,amire három hónap múlva kaptam egy igazolást a végrehajtótól,hogy behajthatatlan.Jó.Irány a gyámhatóság,és kértem a megelőlegezést.Megkaptuk.Esetleg tájékoztasd,hogy az adóhivatalnál befogod jelenteni,hogy feketén dolgozik.A másik.Ha állásnélküli,akkor regisztrált álláskeresőnek kéne,hogy legyen.Az én exem itt bukott meg.Azt meg a bíró sem fogja elhinni,hogy a levegőből él.Üsd a vasat,míg meleg és ne hagyd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!