Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szállodában aki nyaralt 5...

Szállodában aki nyaralt 5 hónap körüli babával, aki tápszert is eszik, hogy oldotta meg az etetést?

Figyelt kérdés
Pl. cumisüveg mosogatása, vízmelegítés, víz?
2009. júl. 10. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Bár én nem nyaraltam szállodában a babámmal (8 hetes), de úgy volt hogy a hétvégén szállodában fogunk aludni (aztán mégse).

És arra gondoltam, hogy veszek egy olcsó vízforralót, azzall meg tudom oldani a vízforralást és a tápszerkészítést.

Fertőtleníteni pedig elvittem volna azt az elektromos sterilizálót amit a TeszVeszen vettem pont erre a célra. Igaz használt, de fillérekbe került, és az ilyen esetekre tök jó. (Egyébként itthon mmikrós sterilizálót használunk, de a szállodai szobákban nem iagzán van mikro...:-(( sajnos )

Ha olyan helyen vagy ahol nem szivesen hasznűálod a forralás ellenére sem a csapvizet, akkor forralással bármilyen ásványvíz megteszi, de lehet kapni Babavizet (én a Jana-t ismerem, de biztos van másik márkából is).

2009. júl. 10. 20:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, igazából gondoltam, hogy babavizet viszek, de itthon is egy nagyon picit meg szoktam mikrózni. Sterilizálni már nem szoktam a cumisüveget, de mivel a tápszer elég zsíros, muszáj mosogatószerrel mosni, azt is vigyek magammal?
2009. júl. 10. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy pici flakkonnal simán vihetsz (vagy vehetsz ott is hogy ne kelljen a csomagban vined, hátha kifolyik, stb..)De igazából én nem szoktam mospogatószert használni, hanem jó forró vízzel elmosom, és aztán a sterilizálóban eltűnik a zsír a forró gőztől.

A szállodai fürdőszobában azért simán tudsz mosogatni amúgy.

2009. júl. 10. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Most jöttnk haza egy 4 napos túráról a 7 hós manónkkal. Mi voltunk egy bicikli túra kísérői, így minden nap más szálláson aludtunk. Babavizet vittem, a tápit és a teát abból készítettem. Üveges bébikaját vittem még. A melegítést a szállodák konyháján oldottuk meg. Ha étteremben kajáltunk ott is megmelegítették. A pici csak langyos ételt és italt hajlandó lenyelni, úgyhogy nem vagyok ebből a szempontból előrébb mint ti.

A mosogatáshoz vittem egy tálat, mosogatószert, és az üvegmosó kefét. Papírtörlőre kitettem száradni. Volt olyan szálloda ahol kérdeztem, hogy hol melegíthetek erre tíz perc múlva hoztak egy mikrót a szobába:)!

Ne aggódj, segítőkészek lesznek, végülis manapság egy kissebb vagyont kell fizetni a szállásért. Ezért a pénzért tehetnek is valamit!

2009. júl. 11. 17:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ügyesek vagytok, hogy egy ilyen túrát bevállaltatok a picikével!
2009. júl. 11. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!