Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha adható név lenne a Lullabi,...

Ha adható név lenne a Lullabi, a Trilia és a Prissza, te választanád valamelyiket a kislányodnak?

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 22:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A Lullabi az altató angol megfelelője, a Trilia meg mintha valami virágfajta lenne. Mellétrafáltam?
2012. júl. 6. 23:02
 12/24 A kérdező kommentje:

"A Lullabi az altató angol megfelelője, a Trilia meg mintha valami virágfajta lenne. Mellétrafáltam?"

Bele a százas körbe. :)

2012. júl. 6. 23:06
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

nem. gondolj bele a felnőtt életébe amikor 100x visszakérdeznek majd hogy MI?

nekem meseneveknek tűnnek, a Teletubbi figuráknak jól állnának de nem egy gyereknek és majd felnőttnek...

2012. júl. 6. 23:19
 14/24 anonim ***** válasza:
Borzalmas mind. Ugye nem akarod elcseszni a gyereked jövőjét ilyen szörnyű nevekkel?
2012. júl. 6. 23:33
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem nevezném altatónak a gyerekem, a másik két név jelentését nem ismerem, de elsőre úgy hangzik mindkettő, mint valami nemi betegség :)
2012. júl. 7. 07:04
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha nem Magyarországon élnék, a Lullaby (így, eredeti formájában!) talán versenyben lenne a lánynevek között, mert nemcsak altatódalt jelent, de maga a hangzása is olyan dallamos. :) A másik kettő a világ egyik pontján sem lenne esélyes, sajnálom. :)
2012. júl. 7. 07:49
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha még tetszene is-de nem tetszik-akkor sem csesznék ki a lányommal ennyire.Arra kell gondolni,hogy az a kislány lesz felnőtt is,és mondjuk egy orvosnak elég hülyén néznek ki ezek a nevek.
2012. júl. 7. 09:08
 18/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A kérdés amiatt vetődött fel, hogy tegnap összeültünk este néhány barátnőmmel, és hát... hogy is mondjam, szülinapot ünnepeltünk, felettébb jókedvűen, s a kedvünkhöz igazodott az alkoholszint is - mármint csak a többieké, az enyém nem, mert pocis vagyok.

A lényeg, hogy Zsani barátnőm felvetette, hogy milyen szép szó is a Lullaby (angolosan), és ha angol lenne, adná a gyermekének, mert dallamos, kedves. Én mondtam, hogy én aztán soha, legalábbis itt Mo-n, mert milyen hülyén néz már ki leírva, hogy Tóth Lálöbáj.

A lényeg, hogy fogadtunk, hogy ha csak egyetlen ember is igent mond a a névre, miszerint itt ma Mo-n adná akkor engedélyeztetjük és azt kapja a lányom... Mármint kicsit magyarítva, Lullabi. A másik két név egyéb választási opció volt.

Köszi mindenkinek, aki képes volt normális hangnemben válaszolni!

2012. júl. 7. 10:55
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Szóval,te az alapján elneveznéd a lányodat Lullabinak,ha itt bárki is igent mondana?A gyereknek ez lesz a neve,ez nemcsak egy szórakozás.Egész életen át viselnie kell-minimum 18 éves korig.-Neked ez csak ilyen feldobom-leesik alapon megy?
2012. júl. 7. 11:01
 20/24 anonim ***** válasza:

Lullabi, Prissza egyszerűen nevetséges, erőltetett sosem adnék ilyen "nevet" a lányomnak. Nevetség tárgyává tenném ezzel.

A Trilia még TALÁN elmegy, bár ezt sem választanám, de a három közül ez az egyetlen elviselhető.

2012. júl. 7. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!