Ha adható név lenne a Lullabi, a Trilia és a Prissza, te választanád valamelyiket a kislányodnak?
"A Lullabi az altató angol megfelelője, a Trilia meg mintha valami virágfajta lenne. Mellétrafáltam?"
Bele a százas körbe. :)
nem. gondolj bele a felnőtt életébe amikor 100x visszakérdeznek majd hogy MI?
nekem meseneveknek tűnnek, a Teletubbi figuráknak jól állnának de nem egy gyereknek és majd felnőttnek...
Köszi a válaszokat!
A kérdés amiatt vetődött fel, hogy tegnap összeültünk este néhány barátnőmmel, és hát... hogy is mondjam, szülinapot ünnepeltünk, felettébb jókedvűen, s a kedvünkhöz igazodott az alkoholszint is - mármint csak a többieké, az enyém nem, mert pocis vagyok.
A lényeg, hogy Zsani barátnőm felvetette, hogy milyen szép szó is a Lullaby (angolosan), és ha angol lenne, adná a gyermekének, mert dallamos, kedves. Én mondtam, hogy én aztán soha, legalábbis itt Mo-n, mert milyen hülyén néz már ki leírva, hogy Tóth Lálöbáj.
A lényeg, hogy fogadtunk, hogy ha csak egyetlen ember is igent mond a a névre, miszerint itt ma Mo-n adná akkor engedélyeztetjük és azt kapja a lányom... Mármint kicsit magyarítva, Lullabi. A másik két név egyéb választási opció volt.
Köszi mindenkinek, aki képes volt normális hangnemben válaszolni!
Lullabi, Prissza egyszerűen nevetséges, erőltetett sosem adnék ilyen "nevet" a lányomnak. Nevetség tárgyává tenném ezzel.
A Trilia még TALÁN elmegy, bár ezt sem választanám, de a három közül ez az egyetlen elviselhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!