Van olyan anyuka, aki 5 hónap körüli babájánál még mindig úgy érzi, az egész nap csak egy nagy etetésből áll?
ennyi idosen én is eleget szenvedtem, én leginkább azért mert kevés volt a tejem és a fiam állandoan csak cicizett volna, aztán probálkoztunk tápszerrel, aztán ugye a hozzátáplálást...néha délig is pizsiben voltam, mert minek oltozzek fel???
aztán elhagytuk a szopit, maradt a hozzátáplálás meg a tápszer. Nem volt válogatos a fiam, de minden evés után még vagy 2 honapig igényelte a tápszert is, kb. fél-1 órával utána. Persze, mire erre rájottem, azt is kiszenvedtuk. aztán magátol megszokta és onnét fogva az etetés csak akkor borzalom, ha éhes ugyan, de szorakozik kozben és nem akar enni...Persze, néha most is vannak napok, amikor surubben eszik, de ugy általában 3-4 ŕát kibír, kozben esetleg kisebb nasi.
15 honapos most.
Ne aggodj, jobb lesz, ha a picur megszokja annyira a szilárd ételt, hogy jol is lakik vele. csak ido kell hozzá.
meg fogja kicsinyenként szokni, biztosan. en is el voltam keseredve, hogy bevágta az uvegnyi bébikaját vagy otthonit, és utána ugyanugy a tejet is. tízorai, ebéd és uzsi után ugyanugy...nem akrtam hinni a szememnek. és jopár hét után jottem rá, hogy ezért nyugos a gyerkoc, mert igényli még.lehet csak megszokásbol. aztán magátol elhagyta...
azért is szopizhat olyan gyakran, mert szomjas, nem lehet? esetleg ha nem szeretnéd olyan gyakran, akkor megprobálni a vizet szomjuságra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!