Tejérzékeny kislányomnak hogyan csináljak gyümölcslevest?
Sűrítés nélkül. Kvázi kompót.
Legalábbis nálunk így kapja.
Bár most épp felírtak nekünk Milumil tápszert, lehet hogy azzal megpróbálom majd neki sűríteni.
Amúgy én ki szoktam venni az egészből az ő adagját, a többieknek meg befejezem "rendesen".
Tejjel? Hogyan?
Én egy csomó mindenhez használok rizstejet, de gyümölcslevesbe tejföl kell(ene), a tejjel mit lehet kezdeni?
első
Egy grammot nem "károgtam", érdekel hogy hogyan kell csinálni, nem ismerek ilyen receptet.
De most már nem merem megkérdezni...
Vízzel kikevered a vaníliás pudingport és azzal sűrítheted. Nagyon finom vele.
Egyébként én szoktam tejjel, tejszínnel, tejföllel, attól függ, mi van itthon. Kipróbálhatod a rizstejet is.
Egyáltalán nem károgott,az a válaszadó,aki megkérdezte tejjel hogyan lehet gyümölcslevest készíteni.Egyébként gyümilevest rengetegféleképpen lehet készíteni.Tejjel ugyanúgy csinálod,mint tejföllel.Tulajdonképpen tejjel habarod be.
Tej nélkül:meggybefőttel csinálod.Meggy,!meggylé! stb gyümölcs (amit akarsz) összeturmixolsz (meggylétől) híg lesz.Ízesíted,fahéj,cukor,szegfűszeg és víz.Mikor összeállítottad ezt a keveréket felforralod.Isteni!
Vanília puding
rizstej
kókusztej
keményítő egyikével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!