A terhességi-gyermekágyi segélyhez milyen kórházi igazolás kell?
Figyelt kérdés
Én csak zárójelentést kaptam,semmi igazolást vagy más papírt nem kaptam!?2012. júl. 4. 18:48
1/7 anonim válasza:
Kérni kellett volna, én is utólag pótoltam:(
Egy igazolás a kórházból a szülésről, rajta a kórház kerek és hosszú pecsétje, plusz a kód.
Sajna vissza kell érte menned, vagy beküldeni apát.
2/7 anonim válasza:
én 3 hete szültem,én sem kaptam meg.Így el kellett érte mennem,de elég volt az sztk-ba benni,ott is kiállították a kiskönyvem alapján.
3/7 anonim válasza:
Nemrég igényeltem, kórházi igazolás nem kellett hozzá. A munkáltatótól kellett viszont annál több papír.
Nem az egyszeri anyaságira gondolsz?
Ahhoz kellhet a kórházi igazolás, de ha a kiskönyved meg van, és benne legalább négy orvosi bejegyzés, akkor az is elég.
Nekem a férjem intézte ezt, és nem találta a kórházi papírt, ami ugyan nála volt, de elkeveredett, az ügyintéző mondta, hogy a kiskönyv is jó...
4/7 A kérdező kommentje:
Nem az egyszerire gondoltam,hanem a rendes THGYS-re amit a munkáltató intéz,legalábbis nálunk.
2012. júl. 4. 19:33
5/7 anonim válasza:
Nekünk kellett a tgyáshoz, igazolás a szülésről, és a kórházban állították ki. Nekem külön kérnem kellett, mert maguktól elfelejtették volna.
6/7 anonim válasza:
3. vagyok, nálam a záró volt csak.
7/7 anonim válasza:
2-es vagyok,azt az igazolást ami tgyáshoz kell azt megkaptam a záróval együtt.Abból kettőt adtak,mert az egyik kellett az egyszeri anyaságihoz,a másik meg a tgyáshoz.Azon volt BNO kód,és,hogy hány napot töltötem a kórházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!