Pelus akció van valahol most? Ami mondjuk kijön 40-45ft/db (4+os méret)? Vagy egyáltalán van olyan, ami alap áron ennyi?
Akkor kezd el, hogy regisztrálsz a baba bónusz programba a DM-nél. Csak a baba orvosi kiskönyvét kell bemutatni. Azonnal kapsz egy csomó kupont ajándékba. 3 féle pelenka 300-500ft kedvezmény, törlőkendő kedv. ingyen cumi, és szoptatós tea, 50%-os C&A 1 db babaruhára, 75ft-ért Univer baba kaja...stb. és a lényeg a 15% végösszeg bónusz.
Majd folyamatosan küldenek a babának kupon füzetet (a következő a 7-12hónapos babáknak). Ha soha többet nem vásárolsz ott, ezt akkor is megkapod.
A Lidl pelust próbáld ki, én is pont ma vettem. Igaz, hogy 47 Ft körül jött ki a 4-es méret, de még mindig olcsóbb, mint a többi és szerintem naggggggyon jó! Olyasmi, mint a Pampers S&P, csak sokkal rugalmasabb és nem ázik át, vagy folyik ki.
Árban verhetetlen a Bella Happy, ha 1-et fizet 2-t kap akcióban van (Tescoban, Auchanban szokott lenni, de mostanában sajna nincs...). Így szintén a 4-es méret azt hiszem 29Ft körül volt... Nekünk ez is tökéletes, pláne ha az árára gondolok! Megint jól betáraznék, csak akcióznának végre...
igen,én is a bella akcióra várok...abból mi is veszünk amennyit tudunk,mikor ilyen akció van.
De akkor legközelebb kipróbálom tényleg a lidl-öst, eddig nem foglalkoztam vele,mert úgy emlékeztem, hogy 55-60 ft körül van az ára,de akkor elnéztem valamit.
Itt nézd meg:
Mi is itt vesszük a pelust (Huggiest használtunk amíg nem nőtt túl sokat az ára).
Vagy a Kőbányai bazárban Pampers Sleep and Play 46,-/db áron jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!