Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek normális vagyok?

Szerintetek normális vagyok?

Figyelt kérdés

imádom öltöztetni a gyerekeimet, folyton csak nekik böngészek ruhákat, mindenfélét (teszvesz/vatera) magamnak eszembe sem jut.

Pedig nekem is szükségem lenne holmikra...

2012. júl. 4. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:
A normalitást nem lehet meghatározni. Relatív, kinek mi a normális.
2012. júl. 4. 13:33
 2/3 anonim ***** válasza:
42%

Maximum azért tartanálak nemnormálisnak, mert egy ilyen kérdést kiírsz a világhálóra :)))))))

Én sem kérdezem, normális vagyok-e, mert sok almát eszem. Vagy normális vagyok-e, mert naponta háromszor pisilek.

Élj úgy, ahogy jól esik :)

2012. júl. 4. 13:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mire van igénye.Nagyon szeretek a fiamnak vásarolni,de ugyanúgy szeretek a páromnak és magamnak szeretek szépen felöltözni,változatosan,ízlésesen és szeretem a fiam is változatosan,csinosan öltöztetni.
2012. júl. 4. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!