Van valahol ingyenes vagy nagyon olcsó tábort 9-11 éves gyerekeknek?
Figyelt kérdés
Szívre műtöttek az idén és hát anyagilag elég rosszul állunk.Menni sem tudunk sehová.A gyerekeknek szeretnék valami tábor-, vagy nyaralási lehetőséget,de sajna sehol nem találok.Pedig állítólag vannak.Légyszi írjátok meg,ha tudtok ilyenről.2009. júl. 9. 21:20
1/6 anonim válasza:
/www.c3.hu/%7Ezabhegy/kaposzta/index.htm szia ezt találtam én ugy olvastam hogy ez egy jó kis hely lehet ha pestiek vagytok szerintem tökéletes lehet remélem már jobban vagy és tudtam kicsit segiteni:)
2/6 anonim válasza:
/www.pezsi.eu/static/Camping.htm
szia első vagyok ez is jól hangzik:)))
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Valami ilyesmire gondoltam,de sajnos nem pestiek vagyunk.Hatvaniak.
2009. júl. 10. 00:41
4/6 anonim válasza:
Innen szemezgethetsz:
de hogy egy konkrét példát is mondjak (11 ezer ft/turnus):
Teljesen ingyenesen többnyire sérült, beteg vagy hátrányos helyzetű gyerekeket táboroztatnak.
Esetleg a helyi önkormányzatnál is érdeklődhettek, de lehet, hogy az idei turnusok már mind beteltek.
A Nők Lapja hetilapnál nagy hagyománya van a csereüdültetésnek, ha ti is tudnátok fogadni valahonnan 1 gyerkőcöt, akkor az a tiéd meg mehetne az ő családjához ugyanannyi időre...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.A hátrányos helyzetűek azok a gyerekek akik anyagilag rosszul állnak,nem?.Mivel mi most nagyon rosszul állunk,(én beteg voltam,a párom ezért itthon kellett maradjon a gyerekekkel)azért érdeklődök,hátha valaki tud konkrétumot mondani a hátrányos helyzetűek táboroztatásáról.Sajnos ezért nem tudunk csere üdültetésre hozzánk hozni gyerekeket,ha csak nem akarja valaki,hogy a gyereke zsíros kenyeret majszolva a négy falat bámulja.
2009. júl. 13. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!