Hogyan lehet becézni a Vivient?
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 22:02
11/22 anonim válasza:
vivike.vivicke.
vivcsy.vivcsó.
vivcsuu
én is vivi vagyok :DD
13/22 anonim válasza:
Szia:) Én is Vivien vagyok:) Engem így szoktak becézni: Vivus (utálom!), bár hála Istennek csak egyetlen egy tanár, Vivi (majdnem mindenki). A barátom többféleképpen szokott: Vivcs, Vivcsi, Vivi, meg még szokott, de azok már nem a nevemhez kapcsolódnak.
14/22 anonim válasza:
Ja, meg még a Vivikét szokták sokan, de ezt is, mint a "Vivus"-t ki nem állhatom... 17:00 voltam
16/22 anonim válasza:
Engem még víííííííí, viv, meg a többi :)
17/22 anonim válasza:
Vivi,Vivike,Vivus,Vivcsi,Vivcsó,Viva
18/22 anonim válasza:
Vivke, Vivi, Via, Vini, Vani, Vivike, Vivcsók, Viki, Vin, Víííí, VIP
19/22 anonim válasza:
Én is Vivien vagyok engem pl az unokahugom úgyszólít Viva meg Vivike és utálom -.-
de Vivi én pl Vivii vagyok
Vivicica, Vivcsi,Vivcsa,Vivi,Vivike, Vityu-.-
20/22 anonim válasza:
Megvárod, míg elalszik, előveszel egy filctollat, és telefirkálod C betűkkel. Becézed. Kábé ennyi az értelme. A Vivien név így szép, ahogy van. Nem kell becézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!