Létezik ilyen babakocsi? Vagy álmaimban él csak?
-Jól megy terepen, (földút, gagyi járda) tömörgumis, bolygókerekű (mint pl. chicco ct.0.4-nek)
-Tolókarja átfordítható
-Vízszintesig dönthető háttámlája van
-Nem túl nehéz babakocsi, max.10 kg
-Van pohártálcája vagy karfája a sportülésnél
Létezik.Ez. [link]
Nagyon szuper babakocsi,nekünk ilyen van (a 25-ös kódú) könnyű (legalábbis gyerek nélkül),terepen jól tolható.Maximálisan megvagyok vele elégedve,jó vétel volt.
Más valaki tud még segíteni?
A Chipolino kerekei kísértetiesen hasonlítanak a Graco Mirage kerekeihez. Na azt már próbáltam, s nagyon rázza szegény babát.
Nekünk is Raf Pol van,Twist.Na hát olyat NE vegyél.Bolygókerekes ugyan,de iszonyat nehéz,hamar kilazulnak és tönkremennek a forgó alkatrészek,kereke tragédia,4 hós fiam éppen elfér benne,nagyon nehezen lehet összecsukni és eszméletlen nagy helyet foglal el...de még sorolhatnám.Egyetlen pozitívuma,hogy szép a mintája (és ugye ez nem túl sok).Lengyel babakocsit ne vegyél,nagyon sokan panaszkodnak rá.Én most próbálom lecserélni,valami használhatóra,mert agybajt kapok minden egyes babakocsi út előtt.
Egyébként nekem is ilyen paraméterekkel kellene jó babakocsi,de még keresgélek.
Köszi, h írtál!
Szólj lécci,ha megtaláltad. :)
Ezt a kérdést én tettem fel nemrég:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Előző vagyok. Szinte ugyanezeket kerestem, mint Te, kivéve a pohártartót :)
Van egy Retrus babakocsink, amit imádok, csak nagy és nem tömegközlekedésre való, és alig fér be a csomagtartóba. De végül nem cseréltem le, megmaradt a Retrus, és vettem mellé egy kisebb, kevésbé márkás babakocsit. Nagyon sokat kerestem Teszveszen, Vaterán, nem lehetetlen találni, 10-20 ezer ft körül nagyon sok volt ilyen paraméterekkel.
Bár azt nem írtad hogy használtat szeretnél-e vagy újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!