Mit tegyek? El akarom kerulni az elkerulhetetlent?
19 f vagyok és gyűlölöm anyámat. 5 éve váltak el
megttotta hogy hogy bárhova menjek még barátnőm se volt. állandóan dolgoznom kellett menni a pénzt meg le kellett adnom. és ez nem a legrosszabb. az előbb találtam egy papírt hogy nem az az apám akit tudok és a legrosszabb hogy nem is akartak megtartani. meg akarok halni.hogy elhetnem túl? nem akarok itt elni :(
Először is leírtad a bánatod, de ne idegenektől várd a sajnálatot.
Elég baj, hogy hagytad magad, hogy hagytad a pénzed elvenni. Ha van állásod, akkor külön is tudsz menni, nem ide kell siránkozni.
Persze kérdés, hogy ezt idáig miért nem tetted meg? Félsz attól, hogy innentől az anyád által nyújtott kényelem megszűnik?
19 eves vagy, vedd kezedbe az eletet. Onsajnalat sosem hasznos, es ongyilkossag sem old meg semmit. Tuzz ki magad ele egy elerheto celt, es az motivaljon. Mindig haladj az uton h elerd. Hidd el ha talalsz egy hobbit / sport / munka / szakma, amit szeretsz es amiben sikeres vagy akkor maskepp fogod latni az eletedet.
Szerintem valj kulon anyudtol, legyel egy kicsit fuggetlen. Lehet h anyud azert nem akart megtartani mert vagy fiatal volt meg es nem erezte magat kesznek a feladatra, vagy apud lelepett mielott szulettel, vagy nagyon koran szuletesed utan. Mikor lecsillapodnak benned dolgok nyugodtan beszelgess anyuddal es kerdezd meg, de ne vadloan csak beszelgess vele. Lehet h sok mindenre feny derul es maskeppen latsz majd dolgokat. Hany eves volt anyud mikor szult?
Nezd engem sem akart anyum megtartani, mert akkor meg nem erezte sajat onmagat elegge erettnek erre a feladatra. Kesobb szuletett egy ocsem aki tervezett volt, es anyum tipikus fius anyuka, tehat mindenert en kaptam otthon, tesom el volt kenyesztetve, en nem. Felem kovetelmenyek voltak allitva, ocsemnel minden jo volt. Megsem utalom anyumat. Sokat koszonhetek neki tobbek kozt azt h erejen felul tanittatott mind a kettonket. Ennek koszonhetoen tudtam kitelepdni egy olyan orszagba ahova nagyon nehez letelepedesi visa-t kapni. Es el kell h mondjam h tesom okozta neki a nagy / legtobb csalodast, mert sokszor nem szepen viselkedett vele. Es azt is h kivalo nagymami es a kislanyomat imadja!
En nem hibaztatom ot. Megertem. Anyum 26 volt mikor szult engem. Visszagondolok en 26 evesen nem voltam kesz az anyai feladatra, 34 evesen szultem, es azt kell h mondjam h igazan kb ugy masfel eve ertem be az anyai feladatra, es ha jonne vegre a kisteso sok mindent maskepp csinalnek. Nekem idobe kerult mig kialakult a kotodottseg a kislanyom fele. Sok nonel automatikus, soknal pedig idobe tellik.
Fel a fejjel. Es hidd el ongyilkossag sosem megoldas a problemara.
kenyelem
nezuk mit jelent
fozni mosni takaritan alatnkat etetni kertet rendezi. szantani vetni aratni 40 fok melegbe semmiség. iskolaba jarni tanulni kotelesseg. nincs betegseg. anyam szerint. ha beteg vagy menj el dolgozni az majd meggyógyit . ez meg maga a meny. megtudni 19 eves megtudni hogy nincsapad egy becsuszott zabi gyerek vagy ez a szép élet. meg azert adtam oda a pénzt mert anyam munka nelkuli es vannak dolgok amit fizetni kell. sajmalat helyet tanacsot kerek.
4es vagyok: nem kell ide idegen tanács, lépj le otthonról és kész.
engem sem akartak, terhesen raktak utcára és akkor mi van? azért van az agyam, hogy használjam. megoldottam és azóta már szép nagy családom van, saját ház és boldog élet.
amiből viszont nem engedek az az, hogy aki engem bántott, azt többé nem akarom látni. és ezek között a saját anyám is ott van.
nem kell rinya, állj talpra és menj el onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!