nagy szükségünk volna a pénzre és most visszamehetnék egy korábbi munkahelyemre külföldre. Idegenforgalom, 7 hét a főszezon, tovább nem maradnék. a fizu olyan 500-650 ezer között, attól függően, hogy spórolok. Menjek vagy maradjak?
2009. júl. 7. 08:29
1/9 anonim válasza:
Ha nagyon szükséged van rá akkor menj. Meg ha megéri.
Nehéz lesz. Mennyi idős a gyerek? Mert telón vagy netten tarthatod vele a kapcsolatot. Inkább az a kérdés, hogy a gyerek kibírja e nélküled úgy hogy ne érezze, hogy elhagytad. És hogy találsz e olyan személyt arra a pár hétre,akire nagy bizonyossággal rábízhatod.
2009. júl. 7. 08:33
2/9 anonim válasza:
Ha van,aki gondját viseli,menj! Bár nem írtad,hogy mekkora a gyerek,és mennyire szoktattad magadhoz? Arra is gondolj,hogy aki vele marad,bír-e vele? Ha kórházba kerülnél,akkor is magára kellene hagynod.Amúgy pedig ezt elsősorban a férjeddel kellene megbeszélned.
2009. júl. 7. 08:35
3/9 anonim válasza:
Normál anyagi körülmények között nem mennék,de ha nagy szükség van a zsére akkor nehéz szívvel de elutaznék.Gondolom jó kezekben hagyod a babát:)
2009. júl. 7. 08:39
4/9 anonim válasza:
Sajnos még ennél hosszabb időre is, szintén külföld és pénz miatt. Több hónapra, de a webcam sokat segít. Függ a kortól is. Ha pici, akkor szerintem könnyebben viseli, ha nagy, akkor meg biztosítani kell róla mindig, hogy ez miért kell, és hogy szereted, és visszajössz. Sok párt/egyedülállót ismerek, akik kénytelenek voltak megtenni a lépést, hogy utána jobb legyen. Sajnos ilyen világot élünk, de szerintem megéri az áldozatot, mert több pénzből többet tudsz neki adni. És hiába dobálóznak vele, hogy a szeretet a legfontosabb, de szerintem minden szülő a legtöbbet és legjobbat szeretné nyújtani a gyerekének (ami pénz nélkül elég nehézkes)
2009. júl. 7. 08:39
5/9 A kérdező kommentje:
10 hónapos a babám, anyukám maradna akkor itthon vele. ő neki olyan, mint a 2. anyukája, mert együtt lakunk, ő tudja pl gyorsan elaltatni, velem mindig csak bohóckodik. :) Persze hozzám szokott, én vagyok vele itthon, sokat játszunk, mondókázunk, énekelek, mesélek neki. Nem tudom, mi lenne a kis fejében, ha elmennék... a párommal még nem beszéltem, most jutott eszembe a dolog, hogy számolgattam és láttam, milyen csúfosan állunk... :( kiváncsi voltam idegenek véleményére, akik nem azzal kezdenék, hogy "á, úgysem bírnád..."
2009. júl. 7. 08:40
6/9 anonim válasza:
Én elmennék. Megszakadna a szívem, de arra gondolok így most, h visszahívnak, ha nem megyek, többet nem hívnak. Ha a párod, anyukád, v valaki megbízhatóan tud rá vigyázni, menj. Nem örökre hagyod el, mikor én kicsi voltam, anyu 3 melóhelyen dolgozott, szinte sosem láttam, mamáknál voltam sokat. De nem erre emlékszem ,hanem arra, h amikor itthon volt, csak velem foglalkozott! És a pénz mindig jól jön.
2009. júl. 7. 08:41
7/9 anonim válasza:
Nem tudom mire döntenék, ha nekem lenne ilyen lehetőségem, viszont a muszáj nagy úr. Ha nagyon szar az anyagi helyzet, akkor meggondolandó. Nekem egy ismerősöm elment külföldre 3 hónapra, pedig sosem gondoltuk volna róla, sőt még ő sem. Igazi anya tipus, ezért nehéz volt a döntés, de a pénz meg jól jött nekik. A gyerekei akkor 6, és 10 évesek voltak, addig az apjukkal itthon maradtak. Most meg már kint van az egész család, és bejött nekik az élet....
Amúgy mennyi idős a gyerkőc?
2009. júl. 7. 08:44
8/9 anonim válasza:
a 8: 44-es vagyok, bocsi azóta megírtad, hogy 10 hónapos. Hát mondjuk elég picike.... Habár az is igaz, amit előttem írta valaki, hogy pont mivel ilyen pici, nem marad meg benne az, hogy itthon hagytad. Nem fog emlékezni rá.
2009. júl. 7. 08:48
9/9 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy kibírnám-e. Magamat ismerve, ha ilyen helyzetben lennék (anyagilag amúgy én is tréül állok), akkor belevágnék, de lehet, hogy 2-3 hét után feladnám és csapot papot otthagyva rohannék haza. Nekem két éves a fiam, egyedül nevelem, ezért anyukám (aki tanár, így nem dolgozik most), elviszi egy hétre, hogy egyszer már én is kipihenjem magam, nálunk is kb. olyan ő mint egy második anyuka, mert egy évig vele éltünk. Ez még jó is lesz, de többet már igen nehezen viselnék el...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!