8 hónapos, állni, ülni tudó babának milyen játékot ajánlanátok? Mi az, amivel a ti babátok szeret játszani?
Figyelt kérdés
Mindenki ajánlgatta az FP-s tanuló kutyust, de anyukámék megelőztek, és megvették neki. (Névnapja lesz a lányomnak.) Szóval más ötleteket várnék, hogy a ti babátok mivel szeret/szeretett ilyen korban játszani?2012. jún. 22. 08:14
1/5 A kérdező kommentje:
Oh, azt elfelejtettem írni, hogy olyan kellene, ami le is köti... mert megvettük neki még anno a Mászó Micimackót, hát eskü' én többet játszok vele, mint ő. :)
2012. jún. 22. 08:17
4/5 A kérdező kommentje:
Ha nem lett volna egyértelmű a kérdésből, én tapasztalatokra lennék kíváncsi, a google-t én is ismerem, nekem is a barátom, de nem anya... "-.-
2012. jún. 22. 08:24
5/5 anonim válasza:
Nekünk ez az egyik nagy kedvenc. Igaz,most már 14 hónapos a kislányunk, de már régóta megvan ez a kis könyv és nagyon szereti nézegetni. Zizeg az egész könyv és vannak benne kis ablakok. Magyaráz is neki nagyon.
Ez a másik kedvenc. Igaz, hogy nagyobb gyereknek írja, de mivel az egész kocka puha, kicsik is játszhatnak vele. Elnézegeti, forgatja, és ha építek neki belőle tornyot szívesen ledönti és jót kacag rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!