Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minden nő szépnek tartja a...

Minden nő szépnek tartja a csecsemőket? Ez a női nem sajátossága? Valami ösztön? Ha nem meg tudná nekem egy nő magyarázni, mi szép van egy csecsemőben? Mert én nem értem.

Figyelt kérdés
F
2012. jún. 20. 11:33
1 2
 11/19 anonim válasza:
Igen ez nőkben sokkal jobban benne van mint a férfiakban hisz bennük nő a csescsemő és az ösztön mindig is bennük van az elejétől lásd babázások papás mamás játékok :)
2012. jún. 20. 11:50
 12/19 anonim ***** válasza:

Láttál már élőben kisbabát? Mosolygott rád? Megfogta a kezed?

Ha majd ezek veled is megtörténnek, te is másként fogod látni őket. A szülői ösztönök mindenkiben ott vannak, hisz az emberek közösen nevelik az utódaiakt.

2012. jún. 20. 11:52
 13/19 anonim ***** válasza:
*utódaikat
2012. jún. 20. 11:53
 14/19 anonim válasza:
én nem látok minden csecsemőt szépnek,nagyon sok idegesít is. mutáns vagyok...
2012. jún. 20. 11:56
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem minden csecsemőt tartok szépnek, sőt vannak csúnyácskák. Szomszédunk fai vákummal született, az első héten letakarták a babakocsit, mert szegénynek eltorzult az egész fele.

De vannak gyönyörű babák. És bár még nincs saját gyermekem (sajnos), tudom, hogy akármilyen lesz gyönyörűnek fogom tartani. Úgy ahogy kijön, szutykosan, ráncosan, lilán, sárgán... :) Csak lenne már a kezemben.

Amúgy apukám mesélte, hogy amikor megszülettem, arra gondolt, hogy te jó ég, hogy néz ki :D de rá egy napra már gyönyörűnek tartott.

(És szerencsére nem maradtam meg csúnyának ;))

27/L

2012. jún. 20. 13:48
 16/19 anonim ***** válasza:
*fai=fia
2012. jún. 20. 13:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Be kéne menned egy újszülött osztályra!! Igenis van olyan csecsemő aki már a megszületésekor szép. Nem ráncos, nem vörös, semmi. Egyszerűen szép. Persze nagyon sok baba csak később lesz "használható", de nem kell általánosítani :)
2012. jún. 20. 14:49
 18/19 anonim ***** válasza:

két babával vagyok itthon gyesen, de az újszulottek szerintem is csunyak. A sajátjaimtól se voltam elájulva (persze imádom oket, de a szulés nem tett vakká). Szerintem egy baba 5-6 hónapos korára kezd 'pofásodni', megemberesedni :)

Ez van, nem mindenki van odáig az újszulottektol.

2012. jún. 20. 20:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem minden baba ráncos, alaktalan, csúnyácska. Igen, sok baba ilyen, főleg a nagy babák akik természetes úton születtek. Általában a császáros és a pici babák tudnak szépek lenni, mert nem nyomódnak meg szülés közben. De a legtöbb gyereket sajna megviseli a szülés, ez látszik is rajtuk.
2012. jún. 21. 01:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!