Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan kell majd a gyerekeket...

Hogyan kell majd a gyerekeket beiratni a bölcsibe?

Figyelt kérdés

Ha 2 év lesz a gyed és utána dolgozni kell?

Áprilisi pld a baba. Akkor ha betölti áprilisba a 2-t, akkor másnaptól nekem vagy kell mennem dolgozni( nincs hova,mert nem akarnak visszavenni), vagy kirúgnak? Ha nem tudom, hogy felveszik-e a bölcsibe áprilisba, akkor hogyan keressek munkát? És, ha nem tudok munkát keresni,m ert nem tudom, hogy lesz-e neki a születésnapja utántól bölcsi, akkor hogyan vállaljak munkát és vigyek a bölcsibe munkáltatóit? Ha csak szeptembertől veszik fel, akkor ha mégis visszavennének se tudnék visszamenni, mert áprilistól már dolgoznom kéne és nemcsak szeptermbertől?

2009. júl. 6. 11:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát igen ezek nagyon nehéz kérdések. Nekem is az a szerencsém, hogy van a gyes, mert akkor még ez sem lenne.

Szerintem akkor az lesz, hogy ha visszavesznek, akkor a gyerek 2 éves szülinapjának másnapjától kiveszik az emberkék a szabijukat, ami egy hónap kb, kinek mennyi, ez függ sok mindentől, aztán lehet dolgozhatnak és egy két hónap után elküldik őket, aztán mehetnek mnélkülire. Szerintem más megoldás nem lesz. Vagy akinek nincs, vagy nem lesz hova visszamennie az megy egyből munkanélkülire. Aztán a többi majd alakul.

Sajnos ilyen nehéz. De hát ugye azt ígérték hogy addigra lesz bölcsi is mire ez aktuális lesz. Bizakodjunk! Bár kicsi rá az esély. Jobb lenne ha először cselekednének aztán vezetnének be ezt azt. Akkor látná az ember, hogy igen ők ezt komolyan gondolják, megteremtik a feltételeket. De hát sajnos hülyének nézik a népet, akik nekik kitermelik a fizujukat. Sajnos! És még mondják hogy nincs diktatúra. Persze ez durva kifejezés, de valahol egy burkolt formája van, az biztos.

Egy biztos, már mikor megszületik írasd fel a bölcsibe. Aztán max ha addig lesz mégegy gyerek, és ezért nem adod be mégsem akkor lemondod, amikor már tudod mi hogy lesz. Ennyit tudsz tenni! többet nem! Sajnos! Meg hát azokra az időkre legyen félretéve tartalék számlákra, ételre, egyéb kiadásra, ha ezt vhogy meg tudjátok most tenni, akkor át fogjátok vészelni azt az időszakot, mégha nem is mindjárt lesz munkád, vagy a bölcsibe beteg lesz, bármi.

Illetve ha már meg van babád akkor már most írasd fel a bölcsibe. Legalább az biztos!

2009. júl. 6. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!