A férjem is elintézheti a családi potlékot meg az anyaságit?
igen, csak készüljön föl a tömegre.
nekem is a párom intézte, de arra nem emlékszem, hogy kellett-e meghatalmazás. (már 4 éve volt)
Intézheti. minden oldalt irj alá és irjatok meghatalmazást. Irataidat gyerek születési anyakönyvi kivonatát tb kártyáját vigye magáva. Ha nincs tb kárty még elöbb váltsátok ki a tb nél te irteid és anykinyvi kivonat kell hozzá és meghatalmazás.
Ha gyest is kérsz ezekk mellé kell a magánnyugdij pénztári tagságot igazolo okirat.
Párodnak pedig egynapi hidegélelem és nagyon sok türelem az utravaló amire szüksége lesz.
Szia!
Nem tudom, hogy mindenhol így működik-e, de a Váci úti mák-ban úgy van, hogy van egy olyan ablak, ahol csak megnézik, hogy minden papír rendben van-e. Itt lényegesen kisebb a sor, a férjem kb. 5 perc alatt végzett. Utána postára adtuk az egészet. Ha postára adod, akkor is ugyanakkor kapsz pénzt, mert a személyes beadás után ők is postára adják, a családtámogatási osztály ugyanis Cegléden van.
Ha házasok vagytok szerintem nem kell meghatalmazás, legalábbis tavaly még nem kellett.
Én is postán adtam fel.Letöltöttem a szükséges nyomtatványokat,csatoltam a papírokat(mindenből elég a másolat), és elküldtem a területileg illetékes hivatalba.
A MÁK honlapján minden le van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!