Itthoni munka, tipp?

Figyelt kérdés
Kedves anyukák!Tudna nekem valaki segíteni,gyesen vagyok ,munkát sajnos a környékben nem találok.Tudnátok nekem ajánlani valós itthoni munkát?Mindegy hogy milyen nem félek a munkától.
2012. jún. 19. 00:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

netes/újsághirdetésekre ne nagyon jelentkezz, még mindig vannak "lehúzós" hirdetések, amik otthonról végezhető munkával kecsegtetnek. 99 %-a kamu, a fent maradó 1%-a meg betellt már...

Próbálj meg ismerősöktől érdeklődi, "reklámozd" magad ismerősnek, hogy mit vállalnál, hátha pont hallott valami lehetőséget...én így csinálnám.

Már a takarítónői álláshoz is ismeretség kell...nagyon nehéz.

mi a szakmád, mihez értesz?

2012. jún. 19. 00:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Város? Falu?
2012. jún. 19. 10:21
 3/12 anonim ***** válasza:
31%
MLM vállalkozás
2012. jún. 19. 14:42
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

persze, jó kis piramisjáték, az kell... ha van felesleges kidobandó pénzed és akarsz valami illegálisban benne lenni vágj bele nyugodtan!

:(((((

2012. jún. 19. 15:28
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
nem illegális,nem pénzkidobás,aki nem ért hozzá,ne szóljon bele,lehet van közte ami nem jó,de azért nem mindegyik ilyen
2012. jún. 19. 15:30
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
A piramisjáték mióta munka? Nem hiszem, hogy a kérdező ilyen jellegűre gondolt.
2012. jún. 19. 15:39
 7/12 anonim ***** válasza:
30%
igenis munka az Mlm típusú vállalkozás,aki szerint nem munka nem is halad vele előre,képzeld azért sok embert érdekel ez a munka is nem mindenki akar,élete végéig 12 órázni és túlórázni
2012. jún. 19. 15:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Saját érdekedben olvasd el ezt a cikket az MLM-el kapcsolatban, ha még nem vágtál bele, akkor különösen. Ha meg igen, akkor meg pont azért, hogy időben kiszállj. Ezt valóban egy hozzáértő írta

Kérdezőnek pedig várnék a válaszára, hogy merre lakik:

Ha városban, akkor akartam javasolni a kutyasétáltatást, vagy gyerekvigyázást, hiszen ezt tudnád csinálni amellett, hogy otthon vagy a gyerekeddel

2012. jún. 19. 15:55
 9/12 anonim ***** válasza:
30%
nem vitatkozom róla,mert igen sok mindenre rá lehet húzni a dolgot,de az egyik amelyikbe benne vagyok személyesen ismerek embereket akik rengeteg dolgot értek el a saját szememmel láttam,ráadásul ahogyan csinálják is is teljesen tisztességes,és nem etikátlan,eleve olyan ember vagyok aki őszinte,nem erőszakos,mindkét oldalt kell látnia dolgoknak nem csak azt amit "hallani róla" meg amiiről beszél az akinek nem sikerült,egy percig sem mondtam,hogy nem kell dolgozni vele,nyilván jó céghez csatlakoztam,persze sok átverés van de én biztos vagyok benne hogy ez nem az(ez a cég),és a termékek is megbízhatóak,csak egy ötletnek vettem fel a kérdezőnek,nem kell mindjárt leszólni..
2012. jún. 19. 16:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól sejtem, "még" semmi hasznod nem volt a dologból, csak bízol benne, hogy lesz. Olyan szívesen megkérdeznélek fél év múlva, hogy hogy áll a dolog... Kár, hogy ilyen sok embert átvernek és sajnos sokan utólag se veszik észre, hogy áldozatok voltak. Én ezt így gondolom, ezért igyekszem lebeszélni erről a kérdezőt. Túl sok ismerősöm bukott már bele ebbe, persze ők se hittek nekem, amikor mondtam, hogy bele se kéne kezdeni.

Elnézést ezekért az offokért, de el kellett mondanom. Ígérem, befejeztem :)

2012. jún. 19. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!