Itthoni munka, tipp?
netes/újsághirdetésekre ne nagyon jelentkezz, még mindig vannak "lehúzós" hirdetések, amik otthonról végezhető munkával kecsegtetnek. 99 %-a kamu, a fent maradó 1%-a meg betellt már...
Próbálj meg ismerősöktől érdeklődi, "reklámozd" magad ismerősnek, hogy mit vállalnál, hátha pont hallott valami lehetőséget...én így csinálnám.
Már a takarítónői álláshoz is ismeretség kell...nagyon nehéz.
mi a szakmád, mihez értesz?
persze, jó kis piramisjáték, az kell... ha van felesleges kidobandó pénzed és akarsz valami illegálisban benne lenni vágj bele nyugodtan!
:(((((
Saját érdekedben olvasd el ezt a cikket az MLM-el kapcsolatban, ha még nem vágtál bele, akkor különösen. Ha meg igen, akkor meg pont azért, hogy időben kiszállj. Ezt valóban egy hozzáértő írta
Kérdezőnek pedig várnék a válaszára, hogy merre lakik:
Ha városban, akkor akartam javasolni a kutyasétáltatást, vagy gyerekvigyázást, hiszen ezt tudnád csinálni amellett, hogy otthon vagy a gyerekeddel
Ha jól sejtem, "még" semmi hasznod nem volt a dologból, csak bízol benne, hogy lesz. Olyan szívesen megkérdeznélek fél év múlva, hogy hogy áll a dolog... Kár, hogy ilyen sok embert átvernek és sajnos sokan utólag se veszik észre, hogy áldozatok voltak. Én ezt így gondolom, ezért igyekszem lebeszélni erről a kérdezőt. Túl sok ismerősöm bukott már bele ebbe, persze ők se hittek nekem, amikor mondtam, hogy bele se kéne kezdeni.
Elnézést ezekért az offokért, de el kellett mondanom. Ígérem, befejeztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!