Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nemzetiségű lesz a babám?

Milyen nemzetiségű lesz a babám?

Figyelt kérdés
Már 37 hetes vagyok, de még mindig nem tudjuk, a védőnő azt mondja, hogy nem tudja, kérdezzem meg valahol. Angliában élünk, én magyar az apa pedig ghanai. Milyen nemzetiségű lesz a baba? Légyszi csak olyan írjon, aki tényleg 100%ra tudja!
2012. jún. 18. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Két nemzetiségi lesz.Magyar,ghanai keveréke.Az,hogy Angliában éltek az nem számít.
2012. jún. 18. 15:24
 2/6 Sókristály ***** válasza:

Kettős nemzetiségű lesz: magyar és ghanai.

Viszont hármas állampolgár, mert megkapja a szülei hazájában az állampolgárságot, plusz a születési helyén is.

2012. jún. 18. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:

A magyar állampolgárságot megkapja az tuti. Brit állampolgársággal kapcsolatban egy link:

[link]

2012. jún. 18. 15:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,azt nem szeretném, hogy angol állampolgár legyen, úgyhogy reménykedtem benne, hogy legalább a magyart megkapja
2012. jún. 18. 15:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Valaki irta hogy harmas allampolgar... En ugy tudtam hogy csak kettos allampolgar lehet vki, ha akarja a harmadikat is, akkor le kell mondani a masik ketto kozul az egyikrol. Nekem tobben ezt mondtak, mert nalunk is 3 allampolgarsaga lenne elvileg a gyerekunknek.
2012. jún. 18. 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Hmm, az én kislányom is mixed és Angliában született. Magyar állampolgár csak, mert a férjem országa nem fogadja el a kettős állampolgárságot. Úgyhogy brit állampolgár tuti nem lesz. Magyar-ghanai még lehet, de ez a férjed országától függ.
2012. jún. 18. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!