Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet családi pótlékot...

Hogyan lehet családi pótlékot bankszámlára igényelni, tehát, hogy ne a postás hordja ki? Milyen nyomtatvány kell hozzá? Honnan tudom letölteni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
A családi pótlék folyósítása a Magar Államkincstár feladata. Amennyiben a honlapjukon nem találsz ilyen nyomtatványt,akkor a legjobb személyesen intézni.Vigyél magaddal egy számlakivonatot,a MÁK-nál biztosan van egy erre szóló nyomtatvány,amin kérheted az összeg utalását.Ha nincs kedved órákig várakozni,akkor írjál egy ajánlott levelet,amiben a személyes adataidon kívül közlöd a TAJ-számodat is (ez az azonosítód), és abban kérd az utalást.
2009. júl. 5. 13:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is levelet írtam annó 4 éve az első fiamnál!

Költöztünk és ezért kellett, viszont csak kb 3 hónap múlva a 2. levelem után kaptam a bankszámlámra a pénzt.

Ajánlva küldd mindenféleképp a levelet és, ha lehet elsőbbségivel.

2009. júl. 5. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Én az internetről töltöttem le a formanyomtatványokat és a pótlapokat. Azon van 1olyan rublika, h postán v számlán kéred-e,és ott kérik a számlaszámodat is.

Ennyi az egész.

2009. júl. 5. 17:50
 4/4 anonim ***** válasza:
A MÁK honlapjáról tudsz e-mailt írni, ha esetleg nem tudsz adatlapot letölteni. Oda minden adatodat meg kell adni, illetve világosan közölni, mit szeretnél. Én a Start számlához szükséges igazolást kértem ott a családi pótlékról az igazolást!
2009. júl. 5. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!