Szerintetek mehetünk játszótérre, meg bkv-zni úgy hogy a lányomnak valószínűleg kötöhártyagyuszija van?
Egyetértek az előttem szólóval. Ne vidd pár napig sehová. Játszótérre főleg ne, mert a homoktól kezdve bármit belekenhet a szemébe, a szél is belefújhatja.
BKV-ra meg emberek közé a fertőzésveszély miatt ne.
az én 2 évesemnek is most volt. Én nem vittem sehova, egyrészt mert fertőző, másrészt folyton dörgölte a szemét, nem akartam, hogy még jobban befertőzze.
Persze annyira nem komoly dolog, hogy ha halaszthatatlan dolgod van kiviheted, de ha lehet 1-2 nap pihi.
A bárányhimlős kérdés nálam kiverte a biztosítékot, de ez a kötőhártya nem fertőz annyira. már írták, hogy a saját gyereked érdekében ne nagyon vidd ki olyan helyre, ahol mégjobban megbetegedhet a szeme. itt nálunk fújj a szél, gondolom az sem tesz neki jót.
Jobbulást!
Mi az, hogy nem fertőz annyira? :) Elég ha kicsit fertőz...:D:D:D
Nem szabad kivinni, szegénynek még rosszabb lehet, tényleg 3-4 nap és jól lesz. Mostanában elég szeles az idő, még valamit belefúj a szemébe. Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!