20éves vagyok,9hetes babás, párommal nagyon szeretnénk, de a szüleim nem csak ellenzik ki akarnak tagadni ha megtartom. Szerintetek?
Azért gondold végig nem dolgoztál gyakorlatilag csak a gyest meg a családit fogod kapni, nincsen szakmád még és most tapasztalatból mondom, hogy nem könnyű kicsi gyerek mellett bármit is csinálni, pláne tanulni, mert ahogy írod pont a vizsga időszakra születne meg.
Most nem azt mondom, hogy vetesd el, csak érdemes kontra és ellenkontra érveket lesorakoztatni és úgy meghozni egy döntést. A másik, ha nem a szüleiddel fogsz lakni akkor hova mentek, párod szülei mint szólnak hozzá, befogadnak e titeket? Prod dolgozik e stb. Mi is albérletben lakunk az nem gond szerintem de az is már problémásabb, mert a főbérlővel meg kell beszélni a dolgot, mert nem mindenki szereti, ha baba is van a lakásba.
Én csak megkérdezném a szüleidet hogy majd azt a lelki fájdalmat amit érezni fogsz ha elveteted a babát azt is vállalják jó szívvel? Ez akkor már az ő felelősségük is.Én ezt nem értem ,hogy mondhat ilyet egy szülő?
Ha megtartod a babát az ő életük tönkre megy és a tied? Most nem az ő életük a tét.Gondold át,hogy mit szeretnél,szeretnétek.
3 gyermekes anyuka
köszönöm az eddigi válaszaitokat!
- van lakás, tehát van hova születnie
- párom dolgozik, elég sokat
adriennjeni: közönöm szépen. párom már régi szerelem úgy vélem megbízhatok benne:)
neked sok sikert remélem sikerül összehoznotok egy szép babucit:))
sztem ha mindketten szeretnétek és van anyagi alapotok hozzá, akkor ez nem is kérdés!
okj-s képzés azért erősségben nem egy egyetemi képzés (ne haragudj nem leszólásból mondom, csakhogy ez ne riasszon el), szval egy okjs záróvizsgát lazán megcsinálsz terhesen/kisgyerekkel is. Én egyetemet csinálok várandósan, vizsgaidőszakban vagyok és eddig a leadottakkal-némi segítséggel azért, de ugyanolyan jegyekkel állok, mint előtte nem babásan.
egy barátnőm másoddiplomázik babásan, némi szervezéssel sztem ez nem lehet akadály.
szval sztem ez ne tartson vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!