Encepur junior oltás után volt valakinél olyan mellékhatás, hogy magas láz?
Pénteken kapta meg a lányom (21 hónapos) és tegnap óta lázas, ma délután óta egész magas láza van + nyűgös is. Ha nem múlik természetesen holnap elviszem dokihoz, de érdekelne, hogy másnál esetleg volt-e magas láz mellékhatásként?
Köszönöm
Azt mondta a doki, hogy 38,5-ig normális, nálunk egyiknél sem volt, de az egyik ismerősöm kislánya belázasodott 38 fölé ment neki és nagyon nyügi volt, ez tartott két napig és vége.
Hogy van a leányzó?
Az tényleg magas! :((
És nem mondja hogy fáj valamije? Kérdezd végig és mutogasd végig mindenét, hogy fáj-e valahol. Volt már 3 napos láza? Lehet az is, az szokott indokolatlannak tűnő nagyon magas csillapíthatatlan lázat okozni.
És persze hogy sír, nyűgös, ez nagyon magas láz, rosszul érzi magát, fájhat a hasikája is, csak magától a láztól.
Sajnos még nem beszél és amikor nyűgös akkor nem igazán akar kommunikálni velem csak bújni :)
3 napos láza már volt (sz egyébként elkapható többször?)
Igen elkapható többször, azt is több vírus okozza! A lányom is kétszer kapta el eddig, a fiam egyszer.
Szegény Csepp!!
Több ötletem sajna nincs, ha kívülről nem látszik semmi.
Az első oltást kapta egyébként?
Igen az első oltás volt. Köszönöm aranyos vagy, remélem kiderül mi a baja.
Kedves másik válaszoló, neked is köszönöm, a homeopátiában nem igazán hiszek, de majd utánanézek ennek. Az oltást azért adattam be, mert sokat vagyunk kint és olyan helyen ahol kullancsok vannak. A nagyobbik lányomból a múlt héten 3 kullancsot szedtünk ki. Ezek alapján mérlegeltem és úgy döntöttem, hogy az oltásnak (még a mellékhatásokkal is) kevesebb a kockázata, mint egy esetleges fertőzött kullancs által okozott agyvelőgyulladásnak.
7. válaszoló
Az adható oltások mindegyik az orvosok egy része ajánlja egy másik része nem.
Én is inkább beadattam, (a lányomat, fiamat is imádják a kullancsok, az év első kullancsát összeszedi mindkettő), inkább egy oltás, mint egy maradandó károsodást okozó, olykor halálos kimenetelű betegség.
Bocs az offért, de gondolom a kérdezőnek most speciel nem az ilyen jelegű válaszokra van szüksége
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!