Tegnap kaptam egy "jó" tanácsot. Vélemények?
Figyelt kérdés
" Húzzak zoknit a 9 hónapos kisfiam lábára,mert könnyen felfázik! "
30 fokban?
2009. júl. 3. 09:49
1/13 anonim válasza:
A fiam 6 hós, nappal+éjszaka is van rajta. Ja tegnap du levettem, de most van rajta.
2/13 anonim válasza:
biztos, hogy nem fog megfázni :) és neki is sokkal jobb, mert a zokni baromira tud melegíteni
15hkm+3,5 éves anyukája
3/13 anonim válasza:
Az enyém 8 hós, de eszem ágában sincs ilyen melegben zoknit húzni rá. Így is kb. 3 óránként át kell öltöztetnem, mert már mászik, feláll, meg sem áll egész nap és úgy leizzad, hogy tiszta víz lesz a ruhája. Biztos hőgutát kapna zokniban szerencsétlen gyerek.
4/13 anonim válasza:
Nekem 8 hónapos a lányom,ilyen melegben már nem adok rá,tegnap is zokni nélkül voltunk vásárolni és aludni is anélkül alszik,egy sál hálózsákban..Ha már álldogál mondjuk és járólap van,akkor adnék.
5/13 A kérdező kommentje:
Én sem hiszem ,hogy megfázna. Panelban lakunk és van vagy 30 fok a lakásban is. Egy szál pelusban is izzad szegénykém...
2009. júl. 3. 09:55
6/13 anonim válasza:
itthon mindig van rajta, mert padlólap van és az hideg
ha sétálunk kint, leveszem
egyértelmű: ha hideg a lába, húzz rá zoknit :)
7/13 anonim válasza:
Bocsi:Szál ...éjszakára nem adnék akkor sem.
8/13 A kérdező kommentje:
A szobákban padlószőnyeg,a többi helységben pvc van. Tehát nem hideg talajon mászik. Sétához is csak egy kis napozót adok rá.
2009. júl. 3. 09:57
9/13 anonim válasza:
Én 40 éves vagyok, és hordok, pár éve. Akkor nagyon felfáztam, és ha nem hordok, egyből kiújul. Bikini+zokni. Jól nézek ki :)
10/13 A kérdező kommentje:
Egyébként ezt olvastam nem rég: "Kerüljük a zoknit - a zokni, zoknis tipegő vásárlása felnőtt fejjel történik – amíg egy kisbaba nem áll fel, semmi szükség nincs rájuk. Csupán akkor kell a lábfejeket betakarni, amikor a kis kezekre is kesztyűt húzunk (azaz télen, kinti séta alatt). Ha belegondolunk, mászás közben sem adunk rájuk kesztyűt – így zoknira sincs szükség! A kisbabák lába a közhittel ellentétben, nem fázik meg." [link]
2009. júl. 3. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!