Van olyan babakocsi, ami ezeknek a szempontoknak megfelel?
Legyen minél könnyebb, legyen hozzá autóshordozó (nem baj, ha nehéz bekötni, ritkán használnánk mert nincs kocsink), mózes, ülőrész, pelenkázótáska. Újszülöttkortól végig csak egy kocsit szeretnénk. Csak városban, aszfaltúton használjuk majd. Ja, és az ára sem mellékes.
Köszi szépen a válaszokat! Kedvesebben tettem fel a kérdést, de csak így engedte kiírni.
Én Top Ridert vettemhordozó nélkül 35.000 Ft volt.
Hordozóval kb. 42.000Ft a Minimanóban.
Nagyon jó, könnyű és nem utolsó sorban szép is.
Szia!
Én haberkorn variosport-ot vettem még októberben. Azóta is használjuk és nagyon szeretjük. Az árban van a mózes, sportrész. Kb 65ért vettük. De lehet hozzá venni hordozót, az 15 ezer, de adnak hozzá Maxicosi adaptert is, de ezek a hordozók iszonyat drágák!
Bocsi, hogy nem a válasszal kezdek, csak az utolsó hozzászólót szeretném megkérdezni, hogy hol vették a Habarkorn kocsit? Nagyon tetszik nekem is, de nem tudom, hol forgalmazzák a Kikán kívül. (Kikában nem volt az a szín, ami megfelelne nekünk)
Most mi a Pierre Cardin ps 682-t néztük ki, tapasztalatom nincs még vele, de ahogy tologattam elég strapabíró és könnyen irányítható. Elég kicsire össze lehet csukni. Van hozzá aluváz+hordozó+sportrész+mózes, minden 2 irányból is a vázra tehető. Az ára - az általam talált legolcsóbb helyen (+ajándék pelenkázó táskával) - 84.000 Ft.
szia!
mi az árzuhanás honlapján rendeltük meg, akkor még nem volt a Kikában ez a típus, csak a régebbi változata. Még nyáron kinéztem, ősszel néztük meg a bababörzén, ott is meg lehet venni, rendelni. De néha láttam, hogy ők szoktak árulni a vaterán is újonnan, ugyanannyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!