Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol kell igényelni Libero mintát?

Hol kell igényelni Libero mintát?

Figyelt kérdés
Libero-klub tag vagyok, a libero.hu oldalra is regisztráltam. Se lehetőséget nem találok az igénylésre, de maguktól sem küldtek eddig. Pedig volt rá pár hónapjuk! Ti hol igényeltétek?
2009. júl. 3. 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a regisztrálás után pár héttel kaptam két darab mintát. Külön nem jeleztem, hogy kérek.
2009. júl. 3. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Én hónapok óta klub tag vagyok,de nem kaptam mintát.
2009. júl. 3. 10:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Én szintén hónapok óta tag vagyok, de semmit sem küldtek. Pedig csomó fórumon olvasom, hogy milyen jó dolgokat kaptak a liberótól és a pamperstől is. Vagy csak a miénk nem ért ide, mert a postán "elveszik". sajnos sok bizodalmam nincs a postával kapcsolatban, mert nem egy borítékom úgy ért oda a címzettekhez, hogy ki volt tépve és hiányzott belőle 1-2 dolog...
2010. jan. 17. 01:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Hello! Jelzem, én azóta sem kaptam semmit.
2010. jan. 17. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!