Ős gyakorikerdesek-ző Anyukák: itt kicserélődött a társaság, az ide írók köre?
Pár éve írogattam ide, aztán volt durván fél év szünet és mos úgy érzem (nem akarok senkit megbántani, szóval akinek nem inge...), hogy suttyók társaságába csöppentem. 2 szót nem lehet leírni normálisan úgy, hogy vita ne legyen belőle. Tudom, ez is most provokatív, de épp az előbb is felhúzott valaki, ki kell eresztenem a gőzt.
Régen nem volt ez. Pár éve sokkal kevesebb vita volt, sokkal normálisabban ment a pontozást, lehetett eszmét cserélni. Rosszul emlékszem?
Sziasztok!
Én pár hete csatlakoztam, és amit írt is a kedves kérdező: nem értem a folyamatos lepontozást, holott csak vagy tapasztalatot írok le, hol pedig egy véleményt, de persze, ha valakivel nem vagyok egy véleményen, az lepontoz, másnak, esetleg, ha adhatok hasznos tanácsot, meglátja a pontomat, nem fogja megfogadni azt, ami esetleg tényleg jó, mert más leminősít, de nem játszom ilyet, nem fogok méregből senkit sem lepontozni.
Rengeteg sok jó tanácsot olvasok itt, hálás vagyok, hogy vannak ilyen jó szándékú, kommunikatív, értelmes emberek, akik válaszolnak 1-1 feltett kérdésre, sokak számára nagy segítség az ilyen. Szóval én igazából itt megköszönöm mindenkinek, aki itt van, és tényleg segít a másik félen, aki esetleg kétségbeesett, egyedül van, nem mer/tud/nincs lehetősége máshol/másoktól a számára fontos kérdésre választ kapni! :) 27/L
Sziaztok!
Köszönöm a válaszaitok. Hála Istennek, pozitív csalódások is érnek még néha, ilyen ez a kérdés is :) Belekötésre is föl voltam készülve. De úgy tűnik, tény, hogy általános, vagy legalábbis megszokott kezd lenni az általam vázolt jelenség.
Én kb. 2008 óta vagyok itt. legelőször mindenfélét olvasgattam, aztán ahogy aktuális lett, legtöbbször a teherbeesés-terhesség-szülés--szoptatás-babák topicokat, kb. ilyen sorrendben :))
Egy kicsit a kedvem is elmegy néha, de leginkább már lassan kinövök a dologból.
Sajnos kötekedő, bár ha jól emlékszem szerencsére t6rágár nem volt, privit én is kaptam már, pedig nem éreztem úgy, hogy kiérdemeltem volna. Van akinek ez a legnagyobb szórakozás.
Minden jót Nektek! Hátha javul még valamit a helyzet és lesznek jobb idők. :)
Ja és persze majd' elfelejtem: azért én is nagyon sok jó tanácsot köszönhetek sok mindenkinek. Úgyhogy innen is köszönetet küldök az ismeretlen segítőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!