Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Muszáj megértő barátnőnek...

Muszáj megértő barátnőnek lennem? Olyan helyzetben lévő anyukával szemben, akinek alig futja élelemre mégis vállalt másodikat? Vagy inkább szakadjon meg a kapcsolat és jobb ha csendben maradok?

Figyelt kérdés

Konkrétan az a helyzet, hogy nagyon rosszul éltek. Enni, pelust, gyógyszert alig tudott vásárolni az anyuka mert nem volt miből, mindenkitől elvárta a segítséget. Csak bevállalta a kistesót is, aki most megszületett, természetesen pelenkára nincs pénzük. Ugyanis most két pelenkásuk is van. Adósság adósság hátán. Apa is munkanélküli. Már akkor az volt, amikor megfogant a baba. Most mindenki hibás, aki nem segít az ő szegény kisgyereken. És sajnos teljesen belelovalta magát. Épp hogy megvannak.

Tudom, sokan kerülhetünk ilyen helyzetbe,akkor sajnálom de nagyon. De ők tudták mit vállalnak. Hisz már akkor komoly gondjaik voltak.

Persze én nem szóltam bele, hisz úgysincs hozzá sok közöm, meg nem is engedte volna, nagyon szerették volna a babát. De az a helyzet, hogy kicsit unom az állandó panaszát. Megbántani sem akarom. Jobb ha elmaradok tőle? Nem tudom mi a helyes. A gyerekeken segítek, szoktam vinni ezt+azt neki hetente. Gyümölcsöt, friss zöldséget, volt hogy egy egész csirkét. De ezt mind a gyerekek miatt, hogy a nagyobb egyen husit is. Ezek hasznos dolgok. Viszont nagyon bánt, hogy cigiznek mindketten, aminek az árából elég sokmindent lehetne venni.

Nem tudom mi tévő legyek, segítsetek légyszíves!

2012. jún. 6. 14:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Neked hány gyereked van? Ha kevesebb, mint neki, az irigység beszél belőled.
2012. okt. 17. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!