Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem foglalkozik férjem...

Miért nem foglalkozik férjem többet a babánkkal?

Figyelt kérdés
Hogyan ösztönözhetném, hogy többet játszon vele? Mindig ül az íróasztalnál és onnan szól, hogy gyere baba apához..de nem ülne le mellé, pedig már mondtam hogy nézd, apa labdázni akar pl, hogy így apa rájöjjön játszani kéne. nagyon sokat dolgozik tudom, de azért lehetne rá 10 perce..És nekem se esne rosszul néha 10 perc, hogy tudjam vele van, és nem nekem kell 24 óra nonstop figyelni rá..Babánk 10 hós
2012. jún. 4. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugroj le a boltba, hagyd őket kettesben!

Hétvégén küldd el sétálni őket!

Vond be a fürdetésbe, altatásba, etetésbe!

2012. jún. 4. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Mert férfi és tudja te foglalkozol a gyerekkel.

Sok férfi kb 2-3 éves kor felett tud csak egy gyerekkel játszani, amikor a gyerek már válaszol neki.

Férjem sokszor csak lusta, habár ö többet foglalkozik vele, de sokszor van "jobb" dolga is. Szóval kitartás, általában 2-3 év felett már jobb szokott lenni.

Egyébként fogd magad és menj el hajat mosni mikor ö is ott van. Mond meg hogy elmentél hajatmosni, most ö figyeljen a babára.

2012. jún. 4. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk "csak" a háziállattal van ugyanez. Szerintem semmivel nem lehet rávenni az ilyen embert.
2012. jún. 4. 20:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Próbálkozom..
2012. jún. 4. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Van valami igazsag abban a 2-3 ev feletti valaszban. :) Tenleg vannak ilyen pasik. Baratnom ferje nagyon jo apa. Van egy 6 eves kisfiuk es eljaranak minden fele, viszi a kisfiut moziba, fociznak a kertben, elmegy erte suliba, palacsintat sutnek stb. Sokszor hozzam jon at a baratnom mert az apa mindig hurcolja a gyereket magaval es a baratnom unatkozik neha. :) De ha a ferjevel elbeszelgetek akkor o bevallja, hogy neki csak akkor kene masokid gyerek ha egybol 3 evesen pottyanna oda (bocsi a kifejezesert de szorol szora igy mondta). Mert o bevallotta, hogy nem tud mit kezdeni 3 ev eleott egy gyerekkel. Szamara nagyon nehez volt es nem ker tobbet belolle. Pedig nagyon jo apa es imadja a fiat de nem az elso honapokat. Fura, de tenleg van ilyen. Nekem egy 27 honapos kisfiam van. Nem panaszkodom a ferjemre de en is latom, hogy sokkal jobban eljatsznak, tekeregnek, mennek jatszoterre vagy csaladot, baratokat latogatni miota a fiam 2 eves.
2012. jún. 5. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!