Valami nem stimmel a fizetésemmel szerintem. Van ötlete valakinek?
Figyelt kérdés
Táppénzen vagyok terhesség miatt és szükségem volt jövedelemigazolásra, amit ma meg is kaptam. De közel sem annyit kapok ki, mint amennyit ők a papíron feltüntettek nettó jövedelemként. Ez hogy lehet?2009. júl. 1. 19:48
1/6 anonim válasza:
Ha hitelhez, vagy ilyesmihez kérted, lehet, hogy csak ők akartak neked jót, és többet írtak rá?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem hitelhez kellett és a lényeg az lett volna hogy annyit írjanak rá ami a tényleges, mert a kevesebb a jobb itt.
2009. júl. 1. 21:29
3/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy elírták, és a bruttó jövedelmedet tüntették fel az igazoláson?
4/6 anonim válasza:
Első vagyok, vagy az nem lehet, hogy átlagbér? Ha esetleg van nálatok egyéb juttatás, (jutalom, utazási hozzájárulás), az emelheti. Persze nem tudjuk, hogy mik a konkérét számok!
5/6 anonim válasza:
Szia! Utolsó vagyok. Kiderült, mi volt a baj?
6/6 A kérdező kommentje:
Szia! Én nem is jártam utána, hogy felhívjam a céget vagy valami. Úgysem nekem lenne igazam :-)
2009. júl. 17. 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!