Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem unod már a szuperanyukat...

Nem unod már a szuperanyukat ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Néhányunknak jól esik a tanács ezért is kérdezünk itt.De van néhány katonás anyuka aki úgy le b@sz néhány kérdezőt.nekik sem segített senki te is kibírod nem halsz bele bezzeg ő,3-4-5 gyerekkel,meg béna vagy ha nem így vagy úgy csináltad már régen,a te hibád ez meg az.Erre senkinek nincs szüksége jó tanácsra ,tapasztalatra van.
2012. jún. 1. 18:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
De, nagyon! :)
2012. jún. 1. 19:04
 2/12 anonim ***** válasza:
44%

Én a gúnyolódást unom. Az olyan kérdéseket, amikor direktbe szurkálják egymást az anyukák.

De amit te írsz az is nagyon idegesítő. Kérdez valaki a 8 hónapos babájáról nem kap normális választ, csak a leb@szást, hogy jaaaj ne dumáljál, lesz ez még rosszabb is. Oké, lesz rosszabb, de akkor sose kérdezzek, mert mindig lesz rosszabb? Meg tényleg amikor a saját nyomorát kezdi el írogatni. Kit érdekel? A kérdésre válaszoljon...

Viszont ezt a "szuperanyuzást, meg ősanyázást" nagyon utálom. Attól, hogy valaki máshogy neveli a gyerekét, még nem kell gúnynevekkel illetni...(Ezt most nem a te kérdésedre értem konkrétan,hanem amikor irigységből meg gonoszságból használják.)

2012. jún. 1. 19:21
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

de, mindenhol utálom őket. Aki nem tud tanácsot adni, inkább kussoljon, aztán gyakoroljon némi empátiát és nézzen magába, hogy neki is volt nehéz korszaka, csak elfelejtette.

Mint pl. a 3 gyerekes anyuka, aki verte a falat, mikor a babát hazahoztuk és sírt éjjel.

2012. jún. 1. 19:27
 4/12 A kérdező kommentje:
én sem gúny nevet akarok adni nekik,csak nem tudom máshogy leírni ezeket a nőket aki azt hiszi hohy az ő módszere tévedhetetlen és mindenkinek úgy kell csinálni.
2012. jún. 1. 20:08
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
Baromira unom én is. Sokat kérdeztem már itt, első babánkat várjuk, nyílván becsúsznak hülye kérdések részemről, ezért nem kellene gúnyolódni, okoskodni. Azt sem szeretem, ha nem fogadják el más nevelési stílusát, vagy hogy mondjam. Értitek. Azért mert más, nem kell bántani. :(
2012. jún. 1. 20:25
 6/12 anonim ***** válasza:
71%

Én arra lennék kíváncsi, hogy az életben is így viselkednek-e. Mert, ha igen, akkor - bár nem vagyok egy veszekedős típus - de tuti elküldeném őket melegebb éghajlatra.

Legtöbb esetben sok kérdésre nem érkezik pontos válasz, csak kioktatás és sértegetés.

Nem a véleménykülönbséggel van baj, hanem azzal,hogy ha valaki leír egy tapasztalatot, akkor azt nem kellene sértőn megcáfolni, hanem el kellene fogadni végre, hogy másképp élünk meg dolgokat, mást tapasztalunk. De sokan azt hiszik csak az a szent, amit ők éltek át.

Úgyhogy, de: unom a szuperanyákat, de azért remélem, hogy való életben nem ilyen arrogánsak.

2012. jún. 1. 20:43
 7/12 anonim ***** válasza:
66%

Nekem az sem tetszik, hogy kérdeznek véleményt, ha az én véleményem nem tetszik, lepontoz vagy olyan szöveget ír, hogy csak nézek.

Ossza az észt, pl. ma egy 11 hós baba anyukája, mert szerinte ő mindent jobban tud, véleményt kér, legalábbis a kérdésben ez van, majd jól leszól mindenkit, aki nem vele egyező véleményt ír.

Én ezt is utálom.

2012. jún. 1. 21:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is fel szerettem volna már tenni egy hasonló kérdést. A legjobban azt utálom, amikor valaki tök ártatlanul kérdez valamit, erre a sok okoskodó ahelyett, hogy a kérdésre válaszolna, elkezdi osztani a kérdezőt, és szaranyának titulálja, mint pl. itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
2012. jún. 2. 08:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Várom az indoklást, mi volt ilyen szörnyű, kivetnivaló, lepontozni való a válaszomban. (2.)
2012. jún. 2. 11:57
 10/12 A kérdező kommentje:
én mindenkit felpontoztam!ne tőlem kérdezd.egyébként ezt is unom hogy a válaszokat ok nélkül lepontozzák.
2012. jún. 2. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!