Nem unod már a szuperanyukat ezen az oldalon?
Én a gúnyolódást unom. Az olyan kérdéseket, amikor direktbe szurkálják egymást az anyukák.
De amit te írsz az is nagyon idegesítő. Kérdez valaki a 8 hónapos babájáról nem kap normális választ, csak a leb@szást, hogy jaaaj ne dumáljál, lesz ez még rosszabb is. Oké, lesz rosszabb, de akkor sose kérdezzek, mert mindig lesz rosszabb? Meg tényleg amikor a saját nyomorát kezdi el írogatni. Kit érdekel? A kérdésre válaszoljon...
Viszont ezt a "szuperanyuzást, meg ősanyázást" nagyon utálom. Attól, hogy valaki máshogy neveli a gyerekét, még nem kell gúnynevekkel illetni...(Ezt most nem a te kérdésedre értem konkrétan,hanem amikor irigységből meg gonoszságból használják.)
de, mindenhol utálom őket. Aki nem tud tanácsot adni, inkább kussoljon, aztán gyakoroljon némi empátiát és nézzen magába, hogy neki is volt nehéz korszaka, csak elfelejtette.
Mint pl. a 3 gyerekes anyuka, aki verte a falat, mikor a babát hazahoztuk és sírt éjjel.
Én arra lennék kíváncsi, hogy az életben is így viselkednek-e. Mert, ha igen, akkor - bár nem vagyok egy veszekedős típus - de tuti elküldeném őket melegebb éghajlatra.
Legtöbb esetben sok kérdésre nem érkezik pontos válasz, csak kioktatás és sértegetés.
Nem a véleménykülönbséggel van baj, hanem azzal,hogy ha valaki leír egy tapasztalatot, akkor azt nem kellene sértőn megcáfolni, hanem el kellene fogadni végre, hogy másképp élünk meg dolgokat, mást tapasztalunk. De sokan azt hiszik csak az a szent, amit ők éltek át.
Úgyhogy, de: unom a szuperanyákat, de azért remélem, hogy való életben nem ilyen arrogánsak.
Nekem az sem tetszik, hogy kérdeznek véleményt, ha az én véleményem nem tetszik, lepontoz vagy olyan szöveget ír, hogy csak nézek.
Ossza az észt, pl. ma egy 11 hós baba anyukája, mert szerinte ő mindent jobban tud, véleményt kér, legalábbis a kérdésben ez van, majd jól leszól mindenkit, aki nem vele egyező véleményt ír.
Én ezt is utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!