Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kaáli intézet? Ha nem tudjuk...

Kaáli intézet? Ha nem tudjuk fizetni, akkor mi lesz velünk? Nem lesz babánk?

Figyelt kérdés

A nődoki már megpedzegette az intézetet. Azt mondta, ha ebben a hónapban sem lesz semmi, akkor be kéne jelentkezni! Segítsetek, milyen árakra számítsunk? Tudjuk, hogy nem olcsó, de mégis ...

És ha nem bírjuk anyagilag, akkor milyen megoldás van még? Nincs valami oep támogatott intézmény?

Felháborítónak tarom amúgy, hogy világ életemben fizettem magam után rendesen, a munkahelyeimen is mindig időben utalásra került minden, soha nem voltam beteg, s amikkor a legjobban szüksége lenne az embernek a támogatásra, az persze nem támogatott

Bocsánat, csak kifakadtam!

Tudtok segíteni?

Köszönöm előre is!

2009. jún. 30. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár a lombikbébi kezeléseket minden egészségbiztosítással (TAJ kártyával) rendelkező pár számára öt alkalommal teljes mértékben finanszírozza. A lombikbébi kezeléshez szükséges gyógyszerek jelentős része 70 százalékos támogatással kapható.

A Kaáli Intézet szabályzata szigorúan tiltja a hálapénz elfogadását.

Viszont a gyógyszerek ára még így is elérheti a szárezres nagyságrendet, a barátnőm szerint legalábbis, aki szintén ide fog menni valószínűleg.

2009. jún. 30. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
én úgy tudom, a kezelés ingyenes. a gyógyszerek kerülnek sokba.
2009. jún. 30. 18:59
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem tudom, de szerintem nálunk nem lombikbébivel fogják kezdeni. Bár ki tudja!

Leginkább attól a rengeteg vizsgálattól, s gyógyszertől félek - mármint anyagilag.

Egyszer voltam ott hormonvizsgálatom. 3-at néztek, de már az is egy vagon volt! :(

2009. jún. 30. 19:05
 4/9 A kérdező kommentje:

... vagyon volt.

Bocsánat.

2009. jún. 30. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ha beutal az orvosod, ingyenesek a vizsgálatok. valószínűleg inszem lesz a lombik előtt. a lombik csak a végső megoldás.
2009. jún. 30. 19:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hol laksz,de Tapolcán (Veszprém megye) az összes kivizsgálás,inszemináció,minden ingyenes,csak a gyógyszerekért kell fizetni.Jó,az sem olcsó de még mindig jobb,mintha ki kéne fizetni a kivizsgálásokat is ami több tízezer Ft.Keress rá a neten ha gondolod: Pannon Reprodukciós Intézet
2009. jún. 30. 19:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Szerintem lombik programra gondolhatott a dokid, bár úgy tudom, azon azok vehetnek részt, akik már minden mást megpróbáltak. A barátnőm ezért is megy majd, ő már eddig is százezreket fizetett ki mindenféle vizsgálatokra meg kezelésekre máshol, de úgy tűnik, neki szervi baja van, amiatt nem tud természetes úton teherbe esni, úgyhogy őt műtötték is. De ha jól emlékszem, eléggé 'sorbanállás' van, nekem ő tavaly mondta, hogy felkerültek egy listára, és ha minden jól megy, akkor idén sorra is kerülnek.

Nézd meg a Kaáli intézet honlapján az elérhetőségeket, és szerintem kérdezd meg, mi a menete az egésznek.

2009. jún. 30. 19:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Pécsen is nagyon jó hírű a meddőségi kezelés. érdeklődj a női klinikán.
2009. jún. 30. 19:32
 9/9 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok! Köszönöm, hogy ilyen sokan írtatok.

Győrben lakunk, s magándokihoz járok, így szerintem nem lesz ingyenes, még akkor sem, ha ő utal. Tapolcai intézetről már halottam, de a nevét nem tudtam. Köszönöm, rákeresek, s utánajárok a dolgoknak.

Már mi is jó sokat elköltöttünk ilyen-olyan vizsgálatokra, s gyógyszerekre, de ahogy nézem ez így fog folytatódni ... :(

2009. jún. 30. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!