Hol tudnék olcsó de mégis jó sport babkocsit venni?
Nagyon sürgősen kellene és nem tudom, hogy merre keressek.
A lényeg az, hogy könnyen össze lehessen csukni és könnyű legyen.
esetleg ez? vagy nem tudom milyenre gondoltál..
voltam már bababizományiban és drágább volt mintha újonnan venné, van egy kölcsönben, de sajnos már elég régi és nagyon sokat használ ezért itt ott el van szakadva, amit megvarrtam ugyan de bármikor tovább szakadhat, sajnos pont az üllő résznél van ez és mivel hosszabb útra kell mennem így nem szeretném megkockáztatni, hogy kiesik belőle a gyerek, mert akkor őt is és a babkocsit is kézbe kell cipelnem.
A tescoban láttam, hogy van 8 ezerért, de annak meg nincs teteje így félek, hogy a baba fejét felsüti a nap.
Ha van Auchan a környéken ez ma még akciós:
Vidéken lakom így a tescon kívül más nagyobb bevásárló központ nincs, de azért köszönöm
Amit az utolsó belinkelt ott a második nagyon jó, mert nem is drága teteje is van és elég könnyűnek néz ki
Használtat pedig nem igazán akarok venni, ha meg mégis akkor azt előtte szeretném látni, mert nekem ez a vaterázás zsákbamacska és sokan többet kérnek el a cuccaikért mint amennyit ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!