Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dr. Marschalkó Péter ortopéd...

Dr. Marschalkó Péter ortopéd orvoshoz jár valaki?

Figyelt kérdés
Vagyis a babáját vitte már?
2009. jún. 30. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Én mint gyógytornász ismerem, és több betegem is járt hozzá. Csak jó tapasztalataim vannak. Ha jól tudom még akkor a Heim Pál kórházban dolgozik.
2009. jún. 30. 15:52
 2/8 anonim válasza:
88%
5 sikeres operációján vagyok túl.16/L
2010. aug. 3. 22:56
 3/8 anonim válasza:
31%

egy sikertelen operációja következményeit viselem immár 8 és fél éve.Egyébként 21 éves vagyok.Kettéfűrészelte mindkét combcsontomat,műtéttel túlkorrigálta mondván,hogy még nőni fogok

Azóta nem nőttem, a vágás nagyon ronda(ráadásul nagy is) és x láb helyett most o lábam van.Legyek hálás?Vagy mit tegyek?Szép lábaim voltak? Hmmmm?

2010. nov. 1. 01:48
 4/8 niko25 válasza:
88%

Sziasztok!

Én csak dícsérni tudom őt,hisz a jobb életet és a fájdalmatlan járás örömét NEKI köszönhetem! ritka lábfejlődési rendellenességgel születtem, 7éves koromban operáltak először, sikertelenül.

Felnőtt fejjel kerültem hozzá,(19évesen) amikor már a legtöbb ortopéd orvos lemondott rólam és csak azt mondták sorba mindannyian, hogy nincs mit tenni, ebbe bele kell törődnöm!-de szerencsére én nem így tettem, egy barátnőm ajánlotta Marschalkó Főorvos Urat, akihez 19évesen!!! elmentem hogy segítsen, ő volt az utolsó reményem!

Ő gonsos vizsgálat rtg-felvételek után mielőbbi műtéteket javasolt,aminek meg is lett a pozitív eredménye! -6 műtéttel a hátam mögött elmondthatom, hogy nagyot alkotott,ARANY KEZE VAN!!!-ma már nem sántíok!!!!-mindössze a másfél cm hosszkülömbség látszik meg, amit magasított gyógycípővel korrigáltunk.Így mondhatom a korábbi sántító járásom már egyáltalán nem látszik, és fájdalmaim sincsemek, a hegek gyönyörűen gyógyultak!!! Mára pedig 12órás műszakban dolgozom ahol a lábaimra igazán nagy szükség van!!! és nincs semmi baj így sem!!!

Azt sem lehet mondani hogy pénzéhes, mert ha valaki, hát én igazán szegény betege voltam!!!- Ő volt az, aki az első perctől hitet és reményt adott hogy meggyógyul a lábam!-tette ezt empátiával, kedvességgel,a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel,mindvégig nagyon körültekintő, de leginkább EMBERSÉGES VOLT!!!

Nélküle ma talán már járni sem tudnék...Nálam is voltak nehéz időszakok, tudnék mesélni a fájdalmakról az elkeseredettségről a borzasztó nehéz,nagy műtétek utáni lábadozási időszakokról, amikor dühobmben és is haragudhattam volna rá, de nem tettem, mert tudtam, mindent úgy kell, ahogy ő mondja. Úgyhogy ezekután aki negatívat ír róla, annak azt üzenem, hogy ő sem Isten hanem EMBER!!! Ember, aki hibázhat,aki nem ígér 100%, mindössze esélyt ad egy jobb életre, ahogyan velem tette!!!-és igen, én NAGYON HÁLÁS VAGYOK, ÉS LESZEK NEKI,AMÍG CSAK ÉLEK!!! MERT HA TETSZIK HA NEM, AZ TÉNY: DR.MARSCHALKÓ PÉTER SZAKTEKINTÉLY A GYERMEKORTOPÉDIÁBAN!!!

(úgyhogy talán lekéne higgadni és gondolkodni, mielőtt írunk valamit!!! )

Üdv.

2012. jan. 28. 21:03
 5/8 anonim válasza:
Engem többször műtött ez a doki és borzasztó kontár munkát végzett és ráadásul el is fertőzte a lábam. Épp hogy nem kellett amputálni. egy másik intézményben hozták nehezen helyre a lábam. Aki jót akar az ne menjen ehhez a dokihoz sokat ismerek akiket tönkre tett.
2013. máj. 8. 19:53
 6/8 anonim válasza:
A fiam lábát tettet tönkre örökre. Állandó műtétek várnak rá, élete végéig, amíg egyszer majd már nem kel fel töbet a műtőasztalról. Engedély nélkül csontot ültetett át, elhaltár, bőr, szövődmény, morfium, pokoli fájdalmak. Újabb műtétek. Rossz tengelyállást hozott létre, melynek visszafordíthatatlan porckopás lett a következménye. Most újabb műtétekre vár, hogy elmerevítésk a lábát. nem tudom mi lesz. jelentkezzen, akinek még elrontotta a lábát.
2016. máj. 24. 13:59
 7/8 kirilaci2 válasza:
Én elmondhatom hogy 22-szer műtött engem. AZ ÖSSZES MŰTÉT KÖZÜL talán 1 volt ami nem sikerült jól, az is egy bokaműtét volt. Betegség következtében műtött ennyiszer. Én elmondhatom, hogy nagyon profi szakember. Volt egy felkartörésem, amire Pécsen azt mondták hogy lehetetlen kategória megműteni és helyre rakni a két elmozdult csontvéget. Elmentem hozzá, megműtött, és szinte jobb mint törés előtt(törés előtt el volt görbülve egy kicsit a jobb felkarcsontom a betegségem következtében.) Én mindenkinek ajánlani tudom!
2017. ápr. 14. 21:41
 8/8 Mackós29 válasza:

Engem is már 4 szer mütöt ! Nekem semmi bajom nem volt vele soha ! Becsülöm és tisztelem a Főorvos Urat !

Nagyszerű orvos ! Nekünk annak idején a veszprémi orthopédián ajánlották név szerint

2018. szept. 14. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!