Dr. Marschalkó Péter ortopéd orvoshoz jár valaki?
egy sikertelen operációja következményeit viselem immár 8 és fél éve.Egyébként 21 éves vagyok.Kettéfűrészelte mindkét combcsontomat,műtéttel túlkorrigálta mondván,hogy még nőni fogok
Azóta nem nőttem, a vágás nagyon ronda(ráadásul nagy is) és x láb helyett most o lábam van.Legyek hálás?Vagy mit tegyek?Szép lábaim voltak? Hmmmm?
Sziasztok!
Én csak dícsérni tudom őt,hisz a jobb életet és a fájdalmatlan járás örömét NEKI köszönhetem! ritka lábfejlődési rendellenességgel születtem, 7éves koromban operáltak először, sikertelenül.
Felnőtt fejjel kerültem hozzá,(19évesen) amikor már a legtöbb ortopéd orvos lemondott rólam és csak azt mondták sorba mindannyian, hogy nincs mit tenni, ebbe bele kell törődnöm!-de szerencsére én nem így tettem, egy barátnőm ajánlotta Marschalkó Főorvos Urat, akihez 19évesen!!! elmentem hogy segítsen, ő volt az utolsó reményem!
Ő gonsos vizsgálat rtg-felvételek után mielőbbi műtéteket javasolt,aminek meg is lett a pozitív eredménye! -6 műtéttel a hátam mögött elmondthatom, hogy nagyot alkotott,ARANY KEZE VAN!!!-ma már nem sántíok!!!!-mindössze a másfél cm hosszkülömbség látszik meg, amit magasított gyógycípővel korrigáltunk.Így mondhatom a korábbi sántító járásom már egyáltalán nem látszik, és fájdalmaim sincsemek, a hegek gyönyörűen gyógyultak!!! Mára pedig 12órás műszakban dolgozom ahol a lábaimra igazán nagy szükség van!!! és nincs semmi baj így sem!!!
Azt sem lehet mondani hogy pénzéhes, mert ha valaki, hát én igazán szegény betege voltam!!!- Ő volt az, aki az első perctől hitet és reményt adott hogy meggyógyul a lábam!-tette ezt empátiával, kedvességgel,a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel,mindvégig nagyon körültekintő, de leginkább EMBERSÉGES VOLT!!!
Nélküle ma talán már járni sem tudnék...Nálam is voltak nehéz időszakok, tudnék mesélni a fájdalmakról az elkeseredettségről a borzasztó nehéz,nagy műtétek utáni lábadozási időszakokról, amikor dühobmben és is haragudhattam volna rá, de nem tettem, mert tudtam, mindent úgy kell, ahogy ő mondja. Úgyhogy ezekután aki negatívat ír róla, annak azt üzenem, hogy ő sem Isten hanem EMBER!!! Ember, aki hibázhat,aki nem ígér 100%, mindössze esélyt ad egy jobb életre, ahogyan velem tette!!!-és igen, én NAGYON HÁLÁS VAGYOK, ÉS LESZEK NEKI,AMÍG CSAK ÉLEK!!! MERT HA TETSZIK HA NEM, AZ TÉNY: DR.MARSCHALKÓ PÉTER SZAKTEKINTÉLY A GYERMEKORTOPÉDIÁBAN!!!
(úgyhogy talán lekéne higgadni és gondolkodni, mielőtt írunk valamit!!! )
Üdv.
Engem is már 4 szer mütöt ! Nekem semmi bajom nem volt vele soha ! Becsülöm és tisztelem a Főorvos Urat !
Nagyszerű orvos ! Nekünk annak idején a veszprémi orthopédián ajánlották név szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!