Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tetszik nektek a Zille...

Hogy tetszik nektek a Zille és a Szirka név?

Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 13:36
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Már nem lepődök meg neveken, így ezeken sem. A Zille mondjuk elmegy, bár még szoknom kell. A Szirkát viszont nem szoknám meg szerintem, mert állandóan a szikla vagy a szurka szó jutna eszembe róla, így ez nem tetszik.
2012. máj. 29. 13:38
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
A Zille még elmegy, de a Szirka borzalmas.
2012. máj. 29. 13:45
 3/10 anonim ***** válasza:
55%

Zillét szeretem, a Szirkát még nem hallottam, de eléggé kemény hangzása van, én nem adnám.

Vezetéknévhez nekünk illik a Zille, de fiúnk lett :)

2012. máj. 29. 13:46
 4/10 anonim ***** válasza:
35%

Zille szép név.

Szirka azért nem tetszik, mert első hangzásra félre lehet érteni: Szilka, Szarka, stb

2012. máj. 29. 13:49
 5/10 Sókristály ***** válasza:
100%
Nekem mindkettő bejön :-) A lényeg, hogy passzoljon a családnévhez.
2012. máj. 29. 13:50
 6/10 anonim ***** válasza:
31%

Nekem ezek már túlzók. Nincs bajom a "különleges" nevekkel, de azért van amiről már tényleg sugárzik, hogy "hmm az én gyerekem legyen a legkülönlegesebb, kiválasztom a legfurcsább nevet, ami létezik."

Persze nem bántásból mondom, Isten ments, hogy a szívedre vedd, de nekem ez a véleményem. :/

2012. máj. 29. 13:52
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
a Zille nem rossz, a Szirkát is nézegettem annak idején, de rájöttem hamar, hogy nem nevezném szürkének a lányom.
2012. máj. 29. 15:22
 8/10 anonim ***** válasza:
31%
Tündéreknek, tündérmanóknak, mesefiguráknak szerintem illik. Gyerekemnek nem adnám, de te add nyugodtan!
2012. máj. 29. 16:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem akarom a babának adni ezeket a neveket,nekem fiam van aki 3 hónapos.Az egyik ismerősnek született most egy Zilléje és most mindig ez a név jár a fejemben valamiért és nem tudom eldönteni hogy tetszik e.A Szirkát pedig a névkönyvben olvastam pár napja, meglepődtem hogy ez egy ősi magyar név,bevallom nekem egyre jobban tetszik.
2012. máj. 29. 19:23
 10/10 anonim ***** válasza:
57%
Igen,a Szirka egy ősi magyar név.Mikor terhes voltam én is akkor olvastam,és megtetszett nagyon,mert szerintem gyönyörű.De aztán mégsem adtam,mert bár egy kislánynak bájos lenne,de egy felnőtt nőnek már szerintem nem annyira.Meg cukkoltak vele,hogy: "Firka"
2012. máj. 30. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!