Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves anyukák, nektek nincs...

Kedves anyukák, nektek nincs elegetek néha a terhesség során bekövetkezett visszafordíthatatlan testi változásokból?

Figyelt kérdés

Amikor itt a nyár, a jóidő mindenki csini vékony, te pedig tudod hogy valószínű sose leszel már olyan bár sokat teszel a dologért? Én tegnap valósággal síró rohamot kaptam amikor fürdőruhát próbáltam szerezni (mivel végre el tudunk menni a férjemmel egy strandra).

Visszafogytam eredeti súlyomra, sőt, sportolok, tornázok, futok, ami egyébként jó hatású mert az összes feszültséget kimozgom magamból, de el vagyok keseredve hogy megint egy törölközőben fogok szégyenkezni a parton. A férjem szeret, tudom, és meg is dícsér hogy nem hagyom annyiban a dolgokat 3 gyerek után se (a fizikai változásokat értem) de azért látom hogy csini nőket megnéz (hát nyilván, ez nem is meglepő).

A hasam striás lett, a mellem sehogy se áll 3 szopi után. Ezeken sehogy nem tudok már változtatni. Ránézek a 3 gyerekemre, és tudom, értük megérte, de akkor is rossz érzés. Másra nem jön rá az elégedetlenség mostanság?

2012. máj. 26. 16:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat!!! :)

Leiah a soraidon még könnyeztem is egy kicsit :-)

Jobban is érzem magam, már megérte kiírni.

2012. máj. 26. 19:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyberészes fürdőruhát kell venni és máris megoldódott a probléma.ha sportolsz akkor a lábaid biztos szépek.
2012. máj. 26. 20:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Irodalomtanárként és gyakorló Anyukaként is minden elismerésem Leiah tartalmas szavaiért és megdöbbentően szép fogalmazásáért!
2012. máj. 26. 23:22
 14/17 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló, szép volt, 3-szor olvastalak el!!

Nekem is vannak gátlásaim: a hasam lóg, körbe úszógumim van (has, derék, hát), a karom sem olyan feszes, narancsbőrös a combom és a fenekem, és legalább 3-szor olyan gyorsan nő a szőröm, mint előtte. Néha azon csodálkozom, hogy tetszhetek így a férjemnek? Már úgy vagyok, rettegek, ha kijön az igazán jó idő, nem igazán kedvencem a rövidebb, nyári ruha.

2012. máj. 26. 23:29
 15/17 A kérdező kommentje:

14 es bocsi már, de nézték már a pajzsmirigyedet?? Mert nekem a második babám után derült ki hogy alul működik és gyógyszert kell szednem, ugyanez volt hogy hiába a torna meg a kevés kaja csak nem akartak a zsírpárnák távozni, a szőröm pedig megerősödött olyan helyeken is lett ahol előtte sose :(

Aztán elkezdtem szedni a gyógyszert, kontrollokra járok, most jó az eredményem, és eltűnt a szőr, ami van az se erős és a fogyás is sokkal gyorsabban ment!

2012. máj. 27. 08:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Bár nekem még nincs gyerekem, de ronda beteg a bőröm, nem fertőző, és juszt se fogok a parton szégyenkezni, irány a víz, más meg mit érdekel?!
2012. máj. 27. 09:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Köszi a tippet, erre nem is gondoltam. :(

Nem lett több a szőröm, csak többször kell borotválni. A hájon meg faraghatnék kicsit, ha nem lennék lusta tornázni és nem szeretném annyira a jó magyaros ízeket. :)

(Amúgy nem vagyok túlsúlyos, csak a kényesebb területeken több a felesleg.)

Mindenesetre utána nézek, köszi!!

2012. máj. 27. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!