Kedves anyukák, nektek nincs elegetek néha a terhesség során bekövetkezett visszafordíthatatlan testi változásokból?
Amikor itt a nyár, a jóidő mindenki csini vékony, te pedig tudod hogy valószínű sose leszel már olyan bár sokat teszel a dologért? Én tegnap valósággal síró rohamot kaptam amikor fürdőruhát próbáltam szerezni (mivel végre el tudunk menni a férjemmel egy strandra).
Visszafogytam eredeti súlyomra, sőt, sportolok, tornázok, futok, ami egyébként jó hatású mert az összes feszültséget kimozgom magamból, de el vagyok keseredve hogy megint egy törölközőben fogok szégyenkezni a parton. A férjem szeret, tudom, és meg is dícsér hogy nem hagyom annyiban a dolgokat 3 gyerek után se (a fizikai változásokat értem) de azért látom hogy csini nőket megnéz (hát nyilván, ez nem is meglepő).
A hasam striás lett, a mellem sehogy se áll 3 szopi után. Ezeken sehogy nem tudok már változtatni. Ránézek a 3 gyerekemre, és tudom, értük megérte, de akkor is rossz érzés. Másra nem jön rá az elégedetlenség mostanság?
Köszi mindenkinek a válaszokat!!! :)
Leiah a soraidon még könnyeztem is egy kicsit :-)
Jobban is érzem magam, már megérte kiírni.
10-es válaszoló, szép volt, 3-szor olvastalak el!!
Nekem is vannak gátlásaim: a hasam lóg, körbe úszógumim van (has, derék, hát), a karom sem olyan feszes, narancsbőrös a combom és a fenekem, és legalább 3-szor olyan gyorsan nő a szőröm, mint előtte. Néha azon csodálkozom, hogy tetszhetek így a férjemnek? Már úgy vagyok, rettegek, ha kijön az igazán jó idő, nem igazán kedvencem a rövidebb, nyári ruha.
14 es bocsi már, de nézték már a pajzsmirigyedet?? Mert nekem a második babám után derült ki hogy alul működik és gyógyszert kell szednem, ugyanez volt hogy hiába a torna meg a kevés kaja csak nem akartak a zsírpárnák távozni, a szőröm pedig megerősödött olyan helyeken is lett ahol előtte sose :(
Aztán elkezdtem szedni a gyógyszert, kontrollokra járok, most jó az eredményem, és eltűnt a szőr, ami van az se erős és a fogyás is sokkal gyorsabban ment!
Köszi a tippet, erre nem is gondoltam. :(
Nem lett több a szőröm, csak többször kell borotválni. A hájon meg faraghatnék kicsit, ha nem lennék lusta tornázni és nem szeretném annyira a jó magyaros ízeket. :)
(Amúgy nem vagyok túlsúlyos, csak a kényesebb területeken több a felesleg.)
Mindenesetre utána nézek, köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!