Mi lehet ez 2 éves és 4 hós kisfiamnál?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hete csinálja, ha valamit szeretne nagyon, vagy pl. ma jöttem haza és meglátott és nem beszélt, mint egyébként igen, hanem nyökögött (öőöő) nem tudom máshogy leírni. Pedig tudná mondani, a tata kezében volt és csak mutatott felém és ilyen hangot adott ki és ezt már más szituációkban az utóbbi napokban többször is csinálta. És persze ilyenkor izgatott is, ma még fáradt is volt.2012. máj. 25. 17:45
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy csak bohóckodásból csinálta. A fiam is szokott ilyet néha, ilyenkor "kisbabát" játszik.
2/2 anonim válasza:
Szerintem pont azért nem tud hirtelen megszólalni,mert nagyon izgatott,vagy nagyon szeretné megkapni azt a valamit és annyira felpörög,hogy nem tud rendesen megszólalni.Szerintem ez nem jelent bajt,ne aggódj miatta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!