Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 20 éves vagyok 17 hetes...

Gottacska kérdése:

20 éves vagyok 17 hetes kismama! Szerintetek korai?

Figyelt kérdés
ÉN nagyon boldog vagyok! és mióta megtudtam hogy nő vagyok minden nap gondolok az anyaságra! nagyon furcsán néznek rám az emberek! és a párom anyukája nem beszél velem és ez elszomorít! tényleg annyira szörnyű ez??
2012. máj. 22. 15:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%

Most már mindegy :D

Viccen kívül: nem!Akkor elérkezett az idő,ha minden feltétel adott.

2012. máj. 22. 19:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia! Először is had gratuláljak! 21 éves vagyok, és 2 hét múlva lesz 1 éves a kicsi fiacskám! Életem legjobb döntése volt Ő. 4 éve vagyunk együtt a párommal, 3 éve együtt élünk, 1 éve házasok is vagyunk. :) Boldog vagyok. Minden feltétel adott nálatok! Nem hinném, hogy túl fiatal vagy! Én imádom, hogy ennyi idősen lettem anyuka. Másokkal pedig ne foglalkozz! A lényeg, hogy Ti boldogok legyetek!
2012. máj. 22. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!