Szerintetek jól hangzik ez a név? Takács Iringó
Figyelt kérdés
Illetve mennyire tetszik nektek ez a női név?2012. máj. 19. 18:28
2/13 anonim válasza:
Szia :) Nekem személy szerint nem tetszik! Nem is tudom miért, de távol áll tőlem! Lehet azért mert a környezetemben egy nénit hívnak így és ezért tekintem öregesnek. De egyéni vélemény!
4/13 anonim válasza:
Nem tetszik. A Takácshoz egyáltalán nem jó.
5/13 anonim válasza:
szerintem nagyon szép, éppen azért illik a vezetéknévhez mert magyar...
6/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név. Kimondottan illik nekem a Takácshoz, ami szerintem egy kemény vezetéknév. Az Iringó lágyabbá teszi. Jó érzés kimondani. :)
7/13 anonim válasza:
Nekem tetszik az Iringó keresztnév, bár a saját gyerekemnek nem adnám (nincs a kedvencek között), de nekem a Takács vezetéknévvel nem passzol.
Van esetleg más ötletetek?
9/13 anonim válasza:
valóban azép név, a gond ott van, h amikor mai jelentéssel bíró vnév mellé jelentéssel bíró keresztnév kerül, az furán hathat. pl kis virág és társai...
a takács mellé én kevésbé beszédes knevet választanék, nekem az emese ugrott be elsőnek.
azt tanácsolnám még, ha rászánod magad további keresgélésre, h vedd figyelembe, h a takács mély magánhangzókból áll, ha szintén mély magánhangzós knevet adsz, az komorrá teheti a nevet, de magas magánhangzós keresztnév lággyá és dallamossá.
aztán viszonylag rövid vnév mellé szép a hosszú knév, elegáns pl veronika
10/13 anonim válasza:
Szerintem jó. Nekem tetszik így együtt, bár az Iringó név nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!