Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babaszoba-segítség? Egy kis...

Babaszoba-segítség? Egy kis segítség kellene. Lassan neki szeretnénk állni a kisfiam szobájának. Raktam fel képet a fal színéről, és a bordűrről amit vettünk.

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy ez a babakék alapszín maradhatna, mondjuk alul és felülre keresnék valami színt. Nem akarok nagyon harsány színt, de egyszerűen tanácstalan vagyok. A szobát viszont nem szeretném egészében ilyen kékre hagyni. Ha van bármi ötletetek szívesen veszem, felőlem az sem baj, ha teljesen más színek is szóba jönnek, akkor kifestjük az egészet. A szobában egyébként fenyő bútorok vannak, és a további bútorok is fenyőből lesznek.

Szoba színe:

[link]

Bordűr:

[link]

Köszönöm :)

2012. máj. 18. 13:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, én is ezzel vagy a bézs színnel tudtam elképzelni a rikító bordűr miatt:-) Bézses válaszoló vagyok.
2012. máj. 18. 16:34
 22/32 A kérdező kommentje:
Jó tippet adtál :) Köszi mégegyszer :)
2012. máj. 18. 16:37
 23/32 A kérdező kommentje:
Az lehet, a szoba közepéből fotóztam, hogy a fal színe minnél jobban látszódjon :) Optikai csalódás :)
2012. máj. 18. 16:38
 24/32 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálnám,hogy felül világos kék alul sötétebb kék vagy felül égszínkék alul zöldes..!
2012. máj. 18. 18:11
 25/32 anonim ***** válasza:

Én linkeltem a szerkesztett képet.

Jó amit te szerkesztettél, de maradjon olyan kék ami most van talán egy kicsit lehetne élénkebb, sárga meg legyen olyan mint a babakocsitok színe.

2012. máj. 18. 18:50
 26/32 A kérdező kommentje:

KEdves utolsó!

Nagyon tetszik az a zöld, kipróbáltam azt a színösszeállítást is, csak olyan vadnak tűnik :) Lehet hogy csak Én vagyok lökött. Még barátkozok a színekkel amig döntünk. Csak szegény párom már kivan, nem érti ez miért olyan életbevágó kérdés :D

2012. máj. 18. 20:28
 27/32 A kérdező kommentje:

[link]

Mondjuk nem rossz :)

2012. máj. 18. 20:34
 28/32 anonim ***** válasza:

Nekem az a zöld nagyon rikító.

Csináltam egy kék-zöld-et:

[link]

2012. máj. 18. 21:00
 29/32 anonim ***** válasza:
Bézses vagyok:-) A Tiéd is jó és az utolsóé is. Viszont most szinte ugyanott tartasz, mint az elején:-) A férfiak meg ezekhez nem értenek. Én a falvédő szinén variáltam 2 napig, az én párom sem értette, hogy miért ilyen fontos a színe:-)
2012. máj. 18. 21:41
 30/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek :)

A párommal megmaradtunk a bézsnél. Tegnap megmutogattam neki a variációkat, tetszenek neki a nagyon színesek , de azt mondta a bézs olyan visszafogott és babaszobának jobb lenne. Szóval 2hét múlva festékvásárlás :)

Boldog babavárást mindenkinek!

2012. máj. 19. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!