Milyen címen tudom lemondani a családi pótlékot?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy rossz helyen teszem fel a kérdésemet. Külföldre költözünk és úgy hallottam, hogy le kell mondani. Ezt emailben is megtehetem mindenféleképpen levélben kell? Ha valaki tudja a címet kérem írja le. KÖSZÖNÖM előre is.2009. jún. 26. 22:42
1/5 anonim válasza:
Próbáld meg itt megkérdezni! Hátha! Mármint telefonon!
2/5 anonim válasza:
Szia, en is kulfoldrol mondtam le a csaladit.
Egy levelet irtam az adatainkkal, es a datumot hogy mikortol szeretnem lemondani. En faxoltam nekik, igy maradt nekem is bizonyitek a kezemben, hogy igenis lemondtam.
Arra a cimre kell irnod ahonnan folyositjak neked. Mondjuk ha miskolci vagy akkor a miskolci allamkincstarhoz tartozo cimet keresd meg a google-ban.
Cim, telszam, faxszam ott van.
3/5 anonim válasza:
lemondhatod levélben is ,de szerintem akár emailben is.én mikor a gyest mondtam le be sem hivtak csak a lemondásomat bevitte a biztonsági őr az ügyintézőnek.
4/5 anonim válasza:
8:29-es vagyok.az államkincstár oldalán van olyan hogy mi hol intézhet: [link]
itt kiválasztod a lakcímedet és ki fogja dobni hogy hová kell küldened a levelet.vagy alatta az ügyfélszolgálatok közül válaszd ki azt amelyikhez a legközelebb laksz.
5/5 A kérdező kommentje:
Minden válaszolónak nagyon szépen köszönöm!!
2009. jún. 27. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!