1+1 gyerek!? Mit lehet tenni ilyen helyzetben szerintetek?
Lehet, hogy én vagyok a buta, de nem értem.
Szóval van ez a kislány, akit eddig sem az apja, sem az anyja nem akart nevelni, most meg hirtelen mindketten?
Amúgy igen, ilyen esetben gyámügy és ügyvéd.
Ügyvéd minél előbb.
Anyukának van hol laknia, van jövedelme?
Amúgy nagyon bátor vagy, hogy ilyen férfinak szülsz gyereket....
Ha ilyen kiegyenlítettek a viszonyok, akkor általában az anyukának ítélik a gyereket.
Bár te tényleg otthon leszel, de a kicsi miatt nem nagyon lesz időd és energiád rá. De ott a nagymamának talán igen :-(
jesszus, ilyen tényleg van? szegény kisgyerek :((((
helyedben jól nyakon vágnám a párodat, új gyerek jöhet, de a "régi" csak akkor kell ha épp ráér? na szép...
és ezt még ti "anyák" megspékelitek ezt jó kis verekedéssel. tiszta maunika show, gratulálok!
remélem lesz majd valaki aki befogadja a kicsit és távol tőletek, igazi családban, szeretetben neveli fel!
Kedves utolsó kommentelő! nem tudom hogy szemüveges vagy-e és épp nem olvastad végig a szöveget,csak épp mondatokat belőle, vagy csak figyelmen kívűl hagytad amiket írtam a párom és a lánya kapcsolatáról! DE szeretnélek megkérni hogy olvasd már el LÉGYSZIVES az egész szöveget amit írtam, és azután írjál olyat hogy "..csak ha ideje van rá.."
Mert szerintem az hogy hétvégente rendszeresen elhozza és együtt vannak, plusz rendszeresen fizeti a gyerek után járó összeget, ami nem egy átlagos 10 000 ft, mint sok helyen még ennyit sem fizetnek - persze nyilván többől tart egy gyereket eltartani mint a gyerektartásból, de arra célzok hogy ahogyan tudja vállalja a gyereket a körülményekhez képest - szerintem nem arra utal hogy "..csak ha ideje van rá.."! Plusz, ha egész nap dolgozik akkor szerinted hogy vehette volna magához idáig a kicsit? Ki vigyázott volna rá? Mindig nagymama, vagy a szomszéd? Vagy jól van az a gyerek otthon egyedül? Vagy hogy gondolod? Nesze neked a felelősség ugye!?
A másik meg hogy hogy jössz te ahhoz hogy úgy ítélkezz mások élete felett hogy nem is ismered a körülményeket!? Mi az hogy "..ti anyák még képesek vagytok verekedni mikor szegény gyerek.." ? A szövegből idézek amit nyilván nem olvastál végig!!!! "...rengetegszer nyilvános helyen rendezett botrányt, majd provokált ki verekedést is..." Tehát vagy nem tudod értelmezni a szöveget vagy nem is olvastad!? Az hogy ő provokálta, nem azt jelenti hogy én imádok veszekedni és verekedni!!!!!Sőt!! Egyáltalán nem vagyok ilyen típus. De nyilván hiába írom most ez a kommentet is hisz kiderült az előbbi hozzá szólásodból, hogy ahelyett hogy a dolgokba tekintenél, csak a felszínt súrolva ítélkezel! Na ez meg téged minősít!
Egyébként a többi normális válaszadónak köszönöm a tanácsot és a kommentet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!