Szerintetek milyen fiúnév illik a Sólyom vezetéknévhez? Mi eddig a Zalánra, Márkra, Olivérre, Kristófra gondoltunk.
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 12:34
11/15 anonim válasza:
Márk ne legyen, mert én is Sólyom Márk vagyok. :D
12/15 anonim válasza:
Olivér az egyik kedvenc nevem, de a Sólyom Olivér szerintem nagyon nem hangzik jól. Zalánnal jól hangzik, de szerintem a Márk és a Kristóf sem rosz vele. Esetleg valami magyarosabb hangzású keresztnév: Botond, Levente, Szabolcs, Bendegúz, Ákos
13/15 anonim válasza:
Én ismerek Sólyom Patrikot és Rolandot is, úgyhogy nekem rögtön ezek ugrottak be. Egyébként a felsorolt nevek mind tetszenek, de a legjobb talán a Sólyom Zalán, vagy Sólyom Olivér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!