Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Bebe Tvről?

Mi a véleményetek a Bebe Tvről?

Figyelt kérdés

Engeditek tvzni a babátok? Mennyi idős, mennyit és mit néz?

Picim 7 hós napi fél órát nézi a Bebét. Láthatóan élvezi, néha én is elmerengek rajta néhány percig...

2009. jún. 24. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

: )

Elég érdekes,én is szoktam hagyni,hogy nézze a pici,most 5 hós,annyire nem köti le visszont a sorozatokat nagyon szereti,de ezek sem kötik le tulságosan!

az a baj a bebe tv-vel,hogy én sokszor felsem ismerem,hogy mit akar ábrázolni némelyik állat : ) Kutyatehén,megilyenek! : )

2009. jún. 24. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
14%
Nem hiszem el... ilyen kicsi babák tv-znek. Egészségetekre :)
2009. jún. 25. 01:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A lányom 9,5 hónapos mostanában veszem észre hogy figyel a tvre.A bebe tv tök:)bár 10 percnél tovább nem nagyon köti le.
2009. jún. 25. 08:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt időszak, amikor esténként 20 percet nézte a babám a Bebe Tv-t. Eredetileg nem akartam, hogy tv-t nézzen jó sokáig, de elég hamar rájöttem, hogy szükséges lehet.

Ugyanis én majd minden este egyedül vagyok vele és nem igazán tolerálta, amikor én elkezdtem előkészíteni neki a fürdést és a tápszert. Végigsírta az egészet, de úgy, hogy a szívem majd megszakadt. Márpedig muszáj volt ezeket megcsinálnom, mert senki sem segített, senki sem játszott vele, amíg én szaladgáltam a lakásban, a játékok pedig még nem kötötték le. 100hz-s tévénk van, az a klasszikus értelemben nem bántja a szemét.

Egyik este rájöttem, hogy a bebe tv eltereli a figyelmét arról, hogy én mással foglalkozom. Kicsit más volt úgy előkészülni az estéhez, hogy közben nem sír a fiam, hanem kacag...

Azóta már nincs erre szükség, mert most már mindenhova utánam jön. Végignézi a fürdőszobában, amíg megcsinálom a fürdővizet, elkísér a konyhába a vacsora készítésre. Igaz, hogy néha a fél fürdővizet kilapátolja a kádból, szétbontja az előre odakészített pelenkát és a szájába tömi a pizsamát, de legalább élvezi a dolgot és nem sír.

2009. jún. 25. 09:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik a BEBE :)

Bár mióta nem upc van, hanem digi, azóta nincs sajnos :(

De én néha engedem tévézni a babámat, pl körömvágás közben vagy ha kimegyek hajat mosni, főzni vagy ilyesmi. Bár mióta elkezdett mászásféle tevékenységet folytatni, azóta nem érdekli a tévé, hanem minden más, amit elér :)

De ha az ölemben van és vágom a körmét, akkor klassz a tévé, mert észre sem veszi, hogy molyolok vele, úgy bámulja.

(6,5 hónapos)

2009. jún. 25. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!