Fogkrém-fogkefe kérdés! Melyik a leghatékonyabb lepedék-eltávolító? Minden korosztályé érdekel! Ha lehet, szakember is írjon, de mindenképpen olyan, aki sokfélét kipróbált!
Figyelt kérdés
És nem fontos nekem, hogy vájtning húdefehér mosolyom legyen, a fogínyünk se vérzik, tehát egyszerűen tapasztalatotok szerint melyik fogkrém viszi le a legjobban a lepedéket? Egy egyévesem, egy négyévesem van, illetve érdekel 10-12 éves gyermeknek való is, és persze a felnőtt fogkrémek. Nem számít, milyen rajzfilmfigurát nyomtattak a tubusra, csakis a hatékonyság!
A másik a fogkefe, melyik fajta a legalkalmasabb? A nyelvdörzsi nem érdekel, meg hogy hány helyen rugózik, csak a keferész. Szintén a felsorolt korosztályoknak.
Nem akarok újabb felesleges pénzeket kidobálni az ablakon :(
Nagyon köszönöm mindenkinek!
2012. máj. 3. 07:04
1/3 anonim válasza:
Nekem max az a véleményem, hogy régen nem voltak ilyen fogkrémek és kefék mégis tiszta volt annak a foga aki úgy akarta. Sztem csak a helyes technikán múlik már ami a 10 éves gyereket és a felnőttet ill. Nos a kicsiknél elsősorban az a fontos hogy megszokja a fogacskák rendszeres ápolását és azt hogy ez nem egy rossz dolog. Fogkrém lehetőség nyilván csökken hisz a picinek fluoridmentes, míg a nagyobbacskának csökkentett tartalmú való, ha esetleg véletlen lenyelné. Egy biztos, nem mindig a drágább a jobb, én szívesebben veszem a régi jól bevált márkákat, sztem oka van, hogy még fennmaradt, nyílván mert jó.
2/3 anonim válasza:
[link] triklozánt tartalmazó fogkrémek: Colgate, Signál, Blend-a med, Vademecum, és az Aquafress, tehát ezek eleve kiesnek. Gyerekeknek ajánlják az Elmey fogkrémet, ami csökkentett fluoriddal van ellátva. A fluoridok fogvédő hatásúak, beépülnek a fogzománcba, így azok ellenállóbbak lesznek a szuvasodással szemben. A baktérium képződést is gátolja. A fogkefe: Szálai legyenek műanyagból, és a végei legyenek lekerekítve, és ne legyen nagyon kemény, hogy ne koptassa le a fogzománcot. A zománckopás javarészt a fogkrém és a kefélési technika függvénye.2 db fogkefére van szükségünk, egyiket reggel, a másikat este használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!