Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hűű ez nem semmi. Olvastátok...

Hűű ez nem semmi. Olvastátok ti is? Vélemények?

Figyelt kérdés
[link]
2012. máj. 1. 23:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"...ez olyan mintha valaki a kiskegyed tanácsai alapján építené fel az életét."

Én nem a kiskegyed cikkei alapján építem föl az életem. Az említett weboldal cikkei között van igazság. Én azt sajnálom, ha valaki nem kutakodik, nem néz utána alaposan a dolgoknak, ami nem csak a neten való kutakodást jelenti és most komolyabb oldalakra és tudományos cikkekre gondolok. Nekem ilyen szempontból nagy szerencsém van, orvosi családom van, nem csak a szűk családi kör. És van több olyan ismerősünk, akiknek a munkájuk (kutatók) szorosan összefügg pl. az oltásokkal. Nem vagyunk agy bio család, de tudatosabban táplálkozunk, és nem az ilyen cikkek miatt. Nézzetek már körbe a világban, mennyi azátlag életkor, melyek a leggyakoribb halálos betegségek és azokat mi okozza. Gondolkozzatok...

2012. máj. 2. 15:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves 11., én magam orvos vagyok (bár éppen babavárás alatt, egy ideje itthon), a férjem is az. Kutatásokkal is foglalkozunk. Mégsem tartottam fontosnak ezt közölni ennek a rettentő idétlen és tudománytalan cikknek a kapcsán, mivel laikus is elég a cikk igazságtartalmának megítéléshez. Személyiségtípus kell az ilyen összeesküvés-elméletekre való fogékonysághoz, hála Istennek én nem vagyok megáldva ilyen attitűddel.

Az idézett 8. válaszoló

2012. máj. 2. 15:10
 13/13 anonim ***** válasza:
A cikk nem egyenlo a kiskegyedben kozzetett cikkekkel. Termeszetesen, en sem hiszem el. Nem is errol beszeltem. A cikkre visszaterve, ha tegyuk fel, igaz is, akkor ne vard el, hogy forrasokat fognak megadni a vegen, ugyanis, az ilyen dolgok sosem kerulnek nyilvanossagra, soha. Vannak osszeeskuves-elmeletek, de vannak igazsagok is, amit nem nehes eszrevenni, ha nyitott szemmel jarunk a vilagban. De, mint irtam, az adott cikkben leirtakat en sem hiszem el. Igazabol, nem is erdekel, hogy igaz-e, szerencsere, nem iszom ilyen uditoket.
2012. máj. 2. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!