"...ez olyan mintha valaki a kiskegyed tanácsai alapján építené fel az életét."
Én nem a kiskegyed cikkei alapján építem föl az életem. Az említett weboldal cikkei között van igazság. Én azt sajnálom, ha valaki nem kutakodik, nem néz utána alaposan a dolgoknak, ami nem csak a neten való kutakodást jelenti és most komolyabb oldalakra és tudományos cikkekre gondolok. Nekem ilyen szempontból nagy szerencsém van, orvosi családom van, nem csak a szűk családi kör. És van több olyan ismerősünk, akiknek a munkájuk (kutatók) szorosan összefügg pl. az oltásokkal. Nem vagyunk agy bio család, de tudatosabban táplálkozunk, és nem az ilyen cikkek miatt. Nézzetek már körbe a világban, mennyi azátlag életkor, melyek a leggyakoribb halálos betegségek és azokat mi okozza. Gondolkozzatok...
Kedves 11., én magam orvos vagyok (bár éppen babavárás alatt, egy ideje itthon), a férjem is az. Kutatásokkal is foglalkozunk. Mégsem tartottam fontosnak ezt közölni ennek a rettentő idétlen és tudománytalan cikknek a kapcsán, mivel laikus is elég a cikk igazságtartalmának megítéléshez. Személyiségtípus kell az ilyen összeesküvés-elméletekre való fogékonysághoz, hála Istennek én nem vagyok megáldva ilyen attitűddel.
Az idézett 8. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!